16. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Loata jäätmevedu kujunes reegliks

Foto: Pixabay
Viimastel aastatel kujunes loata korraldatud jäätmevedu reegliks, kuna keskkonnaamet ei suutnud taotlusi läbi vaadata, kirjutas Äripäev.

Nõmmel korraldatud jäätmeveo loata prügi vedamise eest kopsaka trahvi saanud Baltic Waste Management OÜ (BWM) juht Kaido Laanjärv rääkis, et aastatel 2009–2017 oli selliseid juhtumeid vähemalt 94.

“Teavitasin jäätmete jäätmeloata veo 94 juhtumist 15 puhul keskkonnainspektsiooni. Harjumaal on alustatud menetlusi, kuid pole jõutud sanktsioonideni,” lausus Laanjärv. Loata jäätmeveo eest trahviti vaid BMWd.

Aastatel 2013–2017 töötas keskkonnainspektsiooni Harjumaa büroo juhatajana Monica Rand, tänane Tartu abilinnapea. “Näen siin võimalikku korruptiivset tegevust ja tellimustööd konkurentide poolt,” märkis Laanjärv.

Loe lähemalt SIIT.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474