16 märts 2018

Peterburi tee 98 Rimi sai katuse alla

Peterburi tee 98 Rimi sarikapärg  Foto: Erlend Štaub

Ehitaja Mitt & Perlebach juhatuse liige Kristjan Mitt ja kinnisvaraarendaja Capital Milli ehitusjuht Taavi Kiisk tõid Tallinna piirile Peterburi ja Lagedi tee ristumiskohta kerkiva Rimi hüpermarketi katuselt alla sarikapärja.

„Loome kohta, kus seni polnud mitte midagi millegi, mille vastu inimestel on selge vajadus,“ kommenteeris Kiisk. „Fakt, et sellest saab viimane Tallinn-Narva maantee äärde jääv suur kauplus ja teeninduskeskus enne piirilinna, on kõnekas.“

Miti sõnul on ehitus vaatamata külma talve tõttu tekkinud viivitustele kulgenud graafikus. Rimi valmib sügiseks.

Rimi allüürnikuna hakkab Peterburi tee 98 tegutsema Benu apteegikett. Lisandub ka teisi kauplusi ja teenusepakkujaid. Tänavu novembris valmiva hoone suletud netopind on 3871,5 ruutmeetrit, millest Rimi võtab enda alla 2955,5 ruutmeetrit. Allüürnike ja üldala tarbeks jääb 729 ruutmeetrit.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806