16. märts 2018

Peterburi tee 98 Rimi sai katuse alla

Peterburi tee 98 Rimi sarikapärg
Autor: Erlend Štaub
Ehitaja Mitt & Perlebach juhatuse liige Kristjan Mitt ja kinnisvaraarendaja Capital Milli ehitusjuht Taavi Kiisk tõid Tallinna piirile Peterburi ja Lagedi tee ristumiskohta kerkiva Rimi hüpermarketi katuselt alla sarikapärja.

„Loome kohta, kus seni polnud mitte midagi millegi, mille vastu inimestel on selge vajadus,“ kommenteeris Kiisk. „Fakt, et sellest saab viimane Tallinn-Narva maantee äärde jääv suur kauplus ja teeninduskeskus enne piirilinna, on kõnekas.“

Miti sõnul on ehitus vaatamata külma talve tõttu tekkinud viivitustele kulgenud graafikus. Rimi valmib sügiseks.

Rimi allüürnikuna hakkab Peterburi tee 98 tegutsema Benu apteegikett. Lisandub ka teisi kauplusi ja teenusepakkujaid. Tänavu novembris valmiva hoone suletud netopind on 3871,5 ruutmeetrit, millest Rimi võtab enda alla 2955,5 ruutmeetrit. Allüürnike ja üldala tarbeks jääb 729 ruutmeetrit.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474