16. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peterburi tee 98 Rimi sai katuse alla

Peterburi tee 98 Rimi sarikapärg
Foto: Erlend Štaub
Ehitaja Mitt & Perlebach juhatuse liige Kristjan Mitt ja kinnisvaraarendaja Capital Milli ehitusjuht Taavi Kiisk tõid Tallinna piirile Peterburi ja Lagedi tee ristumiskohta kerkiva Rimi hüpermarketi katuselt alla sarikapärja.

„Loome kohta, kus seni polnud mitte midagi millegi, mille vastu inimestel on selge vajadus,“ kommenteeris Kiisk. „Fakt, et sellest saab viimane Tallinn-Narva maantee äärde jääv suur kauplus ja teeninduskeskus enne piirilinna, on kõnekas.“

Miti sõnul on ehitus vaatamata külma talve tõttu tekkinud viivitustele kulgenud graafikus. Rimi valmib sügiseks.

Rimi allüürnikuna hakkab Peterburi tee 98 tegutsema Benu apteegikett. Lisandub ka teisi kauplusi ja teenusepakkujaid. Tänavu novembris valmiva hoone suletud netopind on 3871,5 ruutmeetrit, millest Rimi võtab enda alla 2955,5 ruutmeetrit. Allüürnike ja üldala tarbeks jääb 729 ruutmeetrit.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474