Peterburi tee 98 Rimi sai katuse alla

Peterburi tee 98 Rimi sarikapärg
Peterburi tee 98 Rimi sarikapärg

Ehitaja Mitt & Perlebach juhatuse liige Kristjan Mitt ja kinnisvaraarendaja Capital Milli ehitusjuht Taavi Kiisk tõid Tallinna piirile Peterburi ja Lagedi tee ristumiskohta kerkiva Rimi hüpermarketi katuselt alla sarikapärja.

„Loome kohta, kus seni polnud mitte midagi millegi, mille vastu inimestel on selge vajadus,“ kommenteeris Kiisk. „Fakt, et sellest saab viimane Tallinn-Narva maantee äärde jääv suur kauplus ja teeninduskeskus enne piirilinna, on kõnekas.“

Miti sõnul on ehitus vaatamata külma talve tõttu tekkinud viivitustele kulgenud graafikus. Rimi valmib sügiseks.

Rimi allüürnikuna hakkab Peterburi tee 98 tegutsema Benu apteegikett. Lisandub ka teisi kauplusi ja teenusepakkujaid. Tänavu novembris valmiva hoone suletud netopind on 3871,5 ruutmeetrit, millest Rimi võtab enda alla 2955,5 ruutmeetrit. Allüürnike ja üldala tarbeks jääb 729 ruutmeetrit.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised