15. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Räägime kirgi kütvast riigi eriplaneeringust

Mart Hiob
Foto: Postimees/Scanpix
Tartusse plaanitava puidurafineerimistehase vaidluse keskmesse kerkis üsna haruldane ja küllaltki uudne nähtus - riigi eriplaneering.

Mis instrument see on ja milleks see loodud on, sellest rääkisid Äripäeva raadios rahandusministeeriumi planeeringute osakonna juhataja Tiit Oidjärv ja Mart Hiob maastikuarhitektuuribüroost Artes Terrae.

Samuti rääkisid saates osalenud sellest, millised meeleolud valitsevad Tartus ja milliseid lahendusi võib tuua vaidlus tehase rajamise üle. Saadet juhtis Kadri Põlendik.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474