• 21.03.18, 23:30
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kuhu kerkivad esimesed üürimajad?

Pilootprojekti käigus eraldas riik viiele omavalitsusele kokku 2,85 miljonit eurot üürimaja ehitamiseks või renoveerimiseks. Esimesed üürimajade kohad on välja valitud.
Läänemaa suurettevõtja Koit Uus üürimaja projektiga kohaliku ajalehe esilehel.
  • Läänemaa suurettevõtja Koit Uus üürimaja projektiga kohaliku ajalehe esilehel. Foto: kinnisvarauudised.ee
Riiklike üürimajade pilootprojektist said KredExi toetust Muhu, Türi, Lääne-Nigula, Valga ja Saue, kuhu kõigisse kerkib järgmise aasta lõpuks kohaliku omavalitsusega kahasse üürikorteritega maja. Poole vajalikust rahast pidid omavalitsused ise leidma.
Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist SIIT.
Varem on kinnisvarauudised.ee vahendanud Haapsalus tegutseva ettevõtja Koit Uusi plaane rajada üürimaju koos Haapsalu ja Lääne-Nigula omavalitsustega (vt SIIT).

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele