9. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Linnaplaneerimise ametit juhib Ignar Fjuk

Ignar Fjuk
Foto: Äripäev
Tallinna Linnaplaneerimise Ametit juhib ajutiselt tuntud ühiskonnategelane ja arhitekt Ignar Fjuk, kes asendab Anu Hallik-Jürgensteini tema naasmiseni.

Eesti Kunstiakadeemia arhitektuuri erialal 1976. aastal cum laude lõpetanud Ignar Fjuk (65) on Eesti Arhitektide Liidu liige aastast 1981. Alates 1989. aastast tegutseb Fjuk endale kuuluvas arhitektuuribüroos.

Poliitiliste ametite pidamise kõrval on Fjuk võitnud mitmeid vabariiklikke arhitektuurikonkursse ning esinenud rahvusvahelistel arhitektuuri- ja kunstinäitustel. Alates 2012. aastast on Fjuk õppejõud Tallinna Tehnikaülikooli Arhitektuuri ja Urbanistika Akadeemias, alates 2017. aastast selle juhataja kt.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474