Linnaplaneerimise ametit juhib Ignar Fjuk

Ignar Fjuk
Ignar Fjuk

Tallinna Linnaplaneerimise Ametit juhib ajutiselt tuntud ühiskonnategelane ja arhitekt Ignar Fjuk, kes asendab Anu Hallik-Jürgensteini tema naasmiseni.

Eesti Kunstiakadeemia arhitektuuri erialal 1976. aastal cum laude lõpetanud Ignar Fjuk (65) on Eesti Arhitektide Liidu liige aastast 1981. Alates 1989. aastast tegutseb Fjuk endale kuuluvas arhitektuuribüroos.

Poliitiliste ametite pidamise kõrval on Fjuk võitnud mitmeid vabariiklikke arhitektuurikonkursse ning esinenud rahvusvahelistel arhitektuuri- ja kunstinäitustel. Alates 2012. aastast on Fjuk õppejõud Tallinna Tehnikaülikooli Arhitektuuri ja Urbanistika Akadeemias, alates 2017. aastast selle juhataja kt.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised