13 aprill 2018

Colonna ostis büroomaja Haaberstis

Meistri 22 asuv ärikeskus  Foto: Colonna

Ärikinnisvarale spetsialiseerunud investeerimisfirma Colonna ostis Tallinnas Haabersti linnaosas asuva Meistri ärikeskuse.

Meistri tn 22 asuva 2011. aastal valminud leskuse tuntuimaks üürnikuks on esimesel korrusel tegutsev Cafe Lyon. Hoones on kokku 5500 ruutmeetrit büroopinda, millest praegu on vakantne umbes 25 protsenti, avaldas Colonna.

Investeerimisfirma tegevjuhi Roberto De Silvestri sõnul plaanib uus omanik investeerida hoone üldisesse värskendamisse ja ehitada üürnike soove arvestades välja praegused vabad üüripinnad. Võrreldes Tallinna kesklinna üüritasemega on Meistri tn büroopinnad soodsamad.

„Colonna portfelli lisandumine annab seni lõpuni välja ehitamata pindadega majale uue, finantsiliselt tugeva omaniku, kes on võimeline tegema hoonesse vajalikud lisainvesteeringud ja tagama kvaliteetse haldusteenuse,“ kommenteeris Silvestri.

Vabade üüripindade suurus algab 50 ruutmeetrist. Kokku ootab üürnikke 1300 ruutmeetrit erineva suurusega büroopinda.

Colonna grupp on alates 2006. aastast investeerinud Balti kinnisvaraturule ligi 300 miljonit eurot. Ettevõtte portfelli kuulub 92 ärihoonet, milles on kokku rohkem kui 250 000 ruutmeetrit üüripinda ja üle 500 üürniku.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806