13. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Colonna ostis büroomaja Haaberstis

Meistri 22 asuv ärikeskus
Foto: Colonna
Ärikinnisvarale spetsialiseerunud investeerimisfirma Colonna ostis Tallinnas Haabersti linnaosas asuva Meistri ärikeskuse.

Meistri tn 22 asuva 2011. aastal valminud leskuse tuntuimaks üürnikuks on esimesel korrusel tegutsev Cafe Lyon. Hoones on kokku 5500 ruutmeetrit büroopinda, millest praegu on vakantne umbes 25 protsenti, avaldas Colonna.

Investeerimisfirma tegevjuhi Roberto De Silvestri sõnul plaanib uus omanik investeerida hoone üldisesse värskendamisse ja ehitada üürnike soove arvestades välja praegused vabad üüripinnad. Võrreldes Tallinna kesklinna üüritasemega on Meistri tn büroopinnad soodsamad.

„Colonna portfelli lisandumine annab seni lõpuni välja ehitamata pindadega majale uue, finantsiliselt tugeva omaniku, kes on võimeline tegema hoonesse vajalikud lisainvesteeringud ja tagama kvaliteetse haldusteenuse,“ kommenteeris Silvestri.

Vabade üüripindade suurus algab 50 ruutmeetrist. Kokku ootab üürnikke 1300 ruutmeetrit erineva suurusega büroopinda.

Colonna grupp on alates 2006. aastast investeerinud Balti kinnisvaraturule ligi 300 miljonit eurot. Ettevõtte portfelli kuulub 92 ärihoonet, milles on kokku rohkem kui 250 000 ruutmeetrit üüripinda ja üle 500 üürniku.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474