16. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Coop kasvab panga- ja postiteenuse toel

Hübriid-nutikassa Coopi Lasnamäe Maksimarketis.
Foto: Coop
Ligi 20 piirkondlikku tarbijaühistut Coop laiendab haaret maapiirkondade panga- ja postkontorina.

Coop on olnud viimasel viiel aastal kõige rohkem kasvanud toidupoodide kett, suurendades oma käivet ka 2017. aastal turu kasvust 2,5 korda kiiremini, jõudes 551 miljoni euroni. Ühtlasi kasvatas Coop 2017. aasta kokkuvõttes turuosa 22 protsendini, millega ollakse Eesti toidu- ja esmatarbekaupade jaeturu liider.

Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimehe Jaanus Vihandi sõnul investeeris Coop sisemiste protsesside edendamise kõrval ka e-poe, e-poe toidukappide ning Nutikassade arendamisse. Aasta lõpuks töötasid Nutikassad juba 30 erinevas Coopi kaupluses.

Juba lähema kahe kuu jooksul lubab kaubanduskett, et Coop Panga kliendid saavad hakata teenustasuta sularaha välja võtma kõigist 350 Coopi kauplusest üle Eesti. Ühtlasi pakub Krediidipanga välja ostnud Coop jätkuvalt igapäevased pangandusteenuseid ning vahendab enamikes Eesti piirkondades ka traditsioonilist postiteenust.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474