16 aprill 2018

Coop kasvab panga- ja postiteenuse toel

Hübriid-nutikassa Coopi Lasnamäe Maksimarketis.  Foto: Coop

Ligi 20 piirkondlikku tarbijaühistut Coop laiendab haaret maapiirkondade panga- ja postkontorina.

Coop on olnud viimasel viiel aastal kõige rohkem kasvanud toidupoodide kett, suurendades oma käivet ka 2017. aastal turu kasvust 2,5 korda kiiremini, jõudes 551 miljoni euroni. Ühtlasi kasvatas Coop 2017. aasta kokkuvõttes turuosa 22 protsendini, millega ollakse Eesti toidu- ja esmatarbekaupade jaeturu liider.

Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimehe Jaanus Vihandi sõnul investeeris Coop sisemiste protsesside edendamise kõrval ka e-poe, e-poe toidukappide ning Nutikassade arendamisse. Aasta lõpuks töötasid Nutikassad juba 30 erinevas Coopi kaupluses.

Juba lähema kahe kuu jooksul lubab kaubanduskett, et Coop Panga kliendid saavad hakata teenustasuta sularaha välja võtma kõigist 350 Coopi kauplusest üle Eesti. Ühtlasi pakub Krediidipanga välja ostnud Coop jätkuvalt igapäevased pangandusteenuseid ning vahendab enamikes Eesti piirkondades ka traditsioonilist postiteenust.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806