Vallavalitsus plaanib korda teha Sindi ühiselamud

Tori vallavalitsus asub koostama Sindi linnas Supluse tn 2 ja 4 ning Pärnu mnt 27a asuvate ühiselamute renoveerimisprojekte, et KredExist saadava investeerimistoetusega hooned korda teha.

Vallavanem Lauri Luuri sõnul on minister Urve Palo loodud toetusmeede just see, mida Sindi linn oma arengutes hädasti vajab. „Sindi on ajalooline tööstuslinn, kus tänagi paiknevad mitmed Pärnumaa edumeelsemad ettevõtted ja suured tööandjad. Lisaks asub Sindi väga lähedal Pärnu teistele tootmisaladele, kuid piirkonna järgnevateks arenguteks vajab elamufond kriitiliselt investeeringuid, et tagada töötajatele normaalsed elamistingimused,“ selgitas Luur.

Volikogu sotsiaalkomisjoni esimehe Gerli Metsa hinnangul vajab Tori vald hädasti ka renoveeritud sotsiaalkortereid, sest vähekindlustatud ning eakamad elanikud ei suuda Sindis elamisväärsete korterite eest turutingimustel üüri maksta.

Tori vald sündis Sauga, Are, Tori valla ja Sindi linna ühinemisel 2017. aastal.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised