16. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veepiirile kerkib 10 miljoniline kortermaja

Nurgakivi panek Rannakivi residentsile
Foto: LVM
Eventus Ehitus püstitab 30 meetri kaugusele veepiirist 10 miljonit eurot maksma mineva 59 korteriga Rannakivi residentsi.

Kui Rannakivi residentsi arendaja Ringi Haldus ja ehitaja Pärnus Ringi 60 kinnistul paiknevale uuele hoonele nurgakivi panid, oli kolmadik korteritest juba müüdud või broneeritud, avaldas LVM Kinnisvara.

Rannakivi residents valmib 2018. aasta lõpuks. Kortermaja suletud netopinnaks on 3300 ruutmeetrit. Korterid maksavad vahemikus 72 000 – 450 000 eurot.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474