UUS! Tulekul konverents Ärikinnisvarasse investeerimine 2018

22. mail toimub Original Sokos Hotel Virus Kinnisvarauudiste korraldatud konverents Ärikinnisvarasse investeerimine 2018. Esmakordselt toimuv konverents võimaldab erinevatel kinnisvara ostu-müügiga, kinnisvaraarendusega, kinnisvarasse investeerimisega ja investorite leidmisega kokkupuutuvatel inimestel hoida silma peal kõige olulisemal rahavoogu ja kinnisvarasse investeerimist puudutaval infol.

Osaleja saab ülevaate turul toimuvast, analüüsi Eesti majanduse ja kinnisvaraturu hetkeseisust ja aimu, mida toob asjatundjate arvates tulevik finantsturul. Osalema ootame suur- ja väikeinvestoreid, kinnisvaraarendajaid, -vahendajaid ja -nõustajaid, äri- ja erakinnisvara omanikke, kinnisvarahindajaid ja laenuandjaid, ehitusvaldkonna esindajaid,  rendipindadel tegutsejaid, kaubanduspindade omanikke. 

Eesti Panga ökonomist Kaspar Oja teeb ettekande Eesti panga vaatest majandusele ja kinnisvarasektori hetkeolukorrale.

Finantsispektsiooni ettekanne käsitleb pankade laenuportfellide struktuuri ja ühisrahastuste reguleerimist.

Ühisrahastuplatvorm Estateguru laieneb jõudsalt Euroopasse. Ettevõtte asutaja Marek Pärtel räägib, millised on investeerimisstrateegiad ja instrumendid raha paigutamisel hüpoteegiga tagatud Euroopa kinnisvaralaenudesse.

Huvitavaid väljavaateid investeeringute turul 2018. aastal analüüsib MRICS partner Margus Tinno Colliers Internationalist.

Kogemuslugude blokis saavad kuulajad nõuandeid edukalt investeerimisfondilt Baltic Horizon Fund. Fondi tegevjuht Tarmo Karotam räägib muuhulgas ka sellest, millised ettevõtmised väärisid auhinda "Kinnisvara tegu 2017".

Teises kogemusloos räägib Mainor Ülemiste tegevjuht Margus Nõlvak, miks Ülemiste City arendaja Mainor Ülemiste toob turule üle 7 miljoni väärtuses võlakirju ja milline on Mainor Ülemiste kinnisvaraarenduse rahastamistaktika.

Kavasse lisandub lähiajal veelgi huvitavaid esinejaid. Kohtumiseni konverentsil!

Vaata konverentsi kava ja pane ennast kirja SIIT.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806