27. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EfTEN kasvatas kasumit

Viljar Arakas
Foto: Eiko Kink
Kinnisvarafondi EfTEN Real Estate III müügitulu kasvas aastaga 13 protsenti, 2 miljoni euroni ning puhaskasum suurenes 14 protsenti, 1,25 miljoni euroni.

Laagri Selveri arendusprojekti saab lugeda lõppenuks selle aasta mais, mil viiakse lõpuni Circle K Laagri teenindusjaama-poolse lisaparkla asfalteerimine.

„Kõik äripinnad on praktiliselt 100 protsenti täis. Suuremad investeeringud on toimunud, nüüd jääb üle oodata, et hakkab raha korralikult teenima, nii nagu peab,“ vahendas Äripäev fondis algusest peale investeeringut omav Lauri Ollit.

Ka 2018. aasta esimese kvartali tulemused olid head ning vastasid ootustele. Fondi üldkoosolek otsustas tänavu aprillis jagada eelmise aasta kasumist netodividendideks 2,2 miljonit eurot ehk 68 senti aktsia kohta.

Märtsis oli EfTENil müügis ligi 10 miljoni euro väärtuses vara. Alates 2015. aastast on EfTEN müünud kokku üheksa hoonet. Kogu Balti Kinnisvaraportfelli vara müüakse maha selle aasta lõpuks.

Loe lähemalt SIIT.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474