2. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töövõtted kinnisvara turundamiseks

YouTube’i staarid on elav tõend selle kohta, et hea idee ja amatöörliku teostusega kogub miljoneid vaatajaid. Kuidas nad seda teevad? Mida teha kinnisvara turundamiseks?

Teemaveeb BestMarketing kutsus Do-It-Yourself (DIY) Marketingi seminarile esinema turundajad, kes saavad enamike töödega iseseisvalt, digiagentuuri abita hakkama.

Nende seas on ka kinnisvarainimestele tuttav mees – Rain Uusen – kes mõne aasta eest pani kokku Postimehe kinnisvaralisa ning oskab öelda, mis just kinnisvara jaoks sobib.

Kui nutikas millenniumilaps tuleb digiturunduse maailmas üsna iseseisvalt toime, tuled tõenäoliselt sellega toime ka sina. Lisaks tasub teada, et veebist otsides leiab üksjagu tasuta turundamise tööriistu, vidinaid ja rakendusi. Saad seminarilt ideid ja õpid töövõtteid, mis aitavad kokku hoida tuhandeid eurosid turundusraha aastas.

Päris kõike koduste vahenditega kahtlemata teha ei saa ja siis tuleb profid appi kutsuda. Oluline on aga seejuures, kuidas nende töötunde kokku hoida, sest arve esitatakse töötundide pealt. Mida konkreetsem ja selgem tellija nägemus on, seda soodsam talle tuleb. 

BestMarketingi seminar jagab praktilisi näpunäited:

milliseid tasuta vidinaid ja programme kasutada;kuidas leida ja töödelda fotosid;kuidas teha lihtsa vaevaga veebilehte;kuidas teha ja töödelda videot;kuidas meelitada veebilehele kliente;kuidas teha lihtsaid tarbijauuringuid;kuidas “koduste vahenditega” brändi ehitada;kuidas teha sotsiaalmeedia kampaaniaid;kuidas disainereid õigesti briifida ja seeläbi vähem töötunde kulutada;ja palju muud...

Vaata lähemalt ja registreeru SIIT.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474