10. mai 2018

Jaapani kinnisvarainfohiid investeeris BitOfPropertysse

Autor: BitOfProperty

Eesti asutajatega idufirma BitOfProperty sulges esmase investeeringuringi, kus suurimaks investoriks oli Jaapani kinnisvarainfohiid LIFULL Co.

Investeeringule eelnes kapitali kaasamine Spaze Ventures’ inkubaatori poolt Singapuris, teatas kinnisvarainvesteeringute kättesaadavamaks, läbipaistvamaks ja likviidsemaks muutmisega tegelev ühisrahastusplatvorm. LIFULLi otsus investeerida BitOfProperty’sse on seotud sooviga uuendada Jaapani kinnisvaraturgu ning kasutada selleks innovaatilisi tehnoloogialahendusi.

Blockchain tehnoloogial töötav BitOfProperty laseb üürikinnisvarasse investeerida väikeste summade kaupa. LIFULLi kogemustepagas võimaldab ühisrahastusplatvormil rahvusvaheliselt laieneda ja tehnoloogiat täiustada, kommenteeris BitOfProperty kaasasutaja ja tegevjuht Karl Vään.

Praegu töötab BitOfProperty mitmete platvormi uuenduste kallal, et parandada kasutajakogemust ning lisada uusi investeerimislahendusi.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806