10. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jaapani kinnisvarainfohiid investeeris BitOfPropertysse

Foto: BitOfProperty
Eesti asutajatega idufirma BitOfProperty sulges esmase investeeringuringi, kus suurimaks investoriks oli Jaapani kinnisvarainfohiid LIFULL Co.

Investeeringule eelnes kapitali kaasamine Spaze Ventures’ inkubaatori poolt Singapuris, teatas kinnisvarainvesteeringute kättesaadavamaks, läbipaistvamaks ja likviidsemaks muutmisega tegelev ühisrahastusplatvorm. LIFULLi otsus investeerida BitOfProperty’sse on seotud sooviga uuendada Jaapani kinnisvaraturgu ning kasutada selleks innovaatilisi tehnoloogialahendusi.

Blockchain tehnoloogial töötav BitOfProperty laseb üürikinnisvarasse investeerida väikeste summade kaupa. LIFULLi kogemustepagas võimaldab ühisrahastusplatvormil rahvusvaheliselt laieneda ja tehnoloogiat täiustada, kommenteeris BitOfProperty kaasasutaja ja tegevjuht Karl Vään.

Praegu töötab BitOfProperty mitmete platvormi uuenduste kallal, et parandada kasutajakogemust ning lisada uusi investeerimislahendusi.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474