Autor: kinnisvarauudised.ee • 23. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ober-Hausi asutaja tegi Londonis investeerimisfirma

Foto: Andras Kralla
Eestis Ober-Hausi büroo asutajana tuntud ettevõtja Paul Oberschneider käivitas Londonis kinnisvarainvesteeringutega tegeleva ettevõtte.

Londonis, Mayfairis tegutsev Hauser-Oberschneider on  erakapitalil baseeruv  investeeringute haldusettevõte. 

Häuser-Oberschneider otsib end turul tõestanud koostööpartnereid ja pakkumisi, et investeerida erainvestorite vahendeid Ühendkuningriiki ja Põhja-Iirimaale, teatas ettevõte.

Ettevõte lubab, et Oberschneideri  hallatav „Club Group“  investeeringute põhine lähenemisviis ja kaasinvesteerimismudel pakub investoritele tehingu kaupa juurdepääsu parimale riskiga kaalutud tootlusele. "See kontseptsioon pakub meile palju põnevust, sest enamik investoreid soovib teha otseinvesteeringuid ilma kapitali pikaajaliselt lukustamata", ütles Oberschneider.

Hauser-Oberschneideri  poolt väljasöelutud  projektide rahastamine kaetakse  võlapõhise kasvukapitali ja omakapitaliga.  "Meie kogemused Kesk- ja Ida-Euroopas näitavad, et suudame pakkuda suurepärast tootlust  arendades ja hallates erinevaid projekte“.

Oberschneider asutas Eestis 1993. aastal kinnisvara arendamisega tegeleva Hauser-Oberschneider Real Estate.

Ettevõte on ehitanud mitmed Tallinna tähtsaimad kaubanduskeskused ning lisaks hotellid Poolas ja Baltimaades. Ettevõte asutas samuti Ida-Euroopa ühe suurima kinnisvarafirma Ober-Haus Real Estate Advisors, mille müüs aastal 2008 vahetult enne globaalset finantskriisi.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474