Autor: kinnisvarauudised.ee • 23. mai 2018

Ober-Hausi asutaja tegi Londonis investeerimisfirma

Autor: Andras Kralla

Eestis Ober-Hausi büroo asutajana tuntud ettevõtja Paul Oberschneider käivitas Londonis kinnisvarainvesteeringutega tegeleva ettevõtte.

Londonis, Mayfairis tegutsev Hauser-Oberschneider on  erakapitalil baseeruv  investeeringute haldusettevõte. 

Häuser-Oberschneider otsib end turul tõestanud koostööpartnereid ja pakkumisi, et investeerida erainvestorite vahendeid Ühendkuningriiki ja Põhja-Iirimaale, teatas ettevõte.

Ettevõte lubab, et Oberschneideri  hallatav „Club Group“  investeeringute põhine lähenemisviis ja kaasinvesteerimismudel pakub investoritele tehingu kaupa juurdepääsu parimale riskiga kaalutud tootlusele. "See kontseptsioon pakub meile palju põnevust, sest enamik investoreid soovib teha otseinvesteeringuid ilma kapitali pikaajaliselt lukustamata", ütles Oberschneider.

Hauser-Oberschneideri  poolt väljasöelutud  projektide rahastamine kaetakse  võlapõhise kasvukapitali ja omakapitaliga.  "Meie kogemused Kesk- ja Ida-Euroopas näitavad, et suudame pakkuda suurepärast tootlust  arendades ja hallates erinevaid projekte“.

Oberschneider asutas Eestis 1993. aastal kinnisvara arendamisega tegeleva Hauser-Oberschneider Real Estate.

Ettevõte on ehitanud mitmed Tallinna tähtsaimad kaubanduskeskused ning lisaks hotellid Poolas ja Baltimaades. Ettevõte asutas samuti Ida-Euroopa ühe suurima kinnisvarafirma Ober-Haus Real Estate Advisors, mille müüs aastal 2008 vahetult enne globaalset finantskriisi.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474