Autor: kinnisvarauudised.ee • 7. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Tolstaya Kosmose IMAX kino nurgakivi panekul.
Foto: Eiko Kink

Tolstaya: kino avamine on suur väljakutse

Oktoobri teises pooles avatakse kaubanduskeskuses T1 järgmine Cinamoni kobarkino. Kinoketi juhi Tatiana Tolstaya sõnul siiani kõik tähtajad peavad ja ta loodab, et nii läheb lõpuni välja. Kuu varem avab Cinamon kino Helsingis.

“Ühe kino avamine – see on suur väljakutse, aga samaaegselt kahe kino avamine on hiigelsuur väljakutse,” ütles Tatiana Tolstaya ajalehele Delovõje Vedomosti.

Tema sõnul kulusid Cinamonil kaks viimast aastat uuenduste väljatöötamisele – konkurentsieelisele. “Me töötasime välja iseteenindusega kioskid, me reklaamid, uue kodulehe, uue disaini, uue navigeerimisloogika, uue piletiostu loogika. Sellist toodet ei ole arvatavasti terves maailmas,” loetleb ta asju, mida uutes kinodes kasutada saab.

Ukrainas sündinud ja Peterburis õppinud Tatiana Tolstaya on tegelenu kinnisvaraäriga Moskvas ja Peterburis. Eestisse kolis ta 2013. aastal.

Samal aastal ostis Tolstaya raskustes vaevelnud Kosmose kino, tehes sellest regiooni esimese IMAX-formaadis kino. Pärast seda võttis ta üle Cinamoni keti. Nüüd on tal tuleval sügisel plaanis avada uus Cinamoni kino Helsingi uhkeimas ja moodsaimas Redi keskuses ning Tallinnas Peterburi tee algusesse kerkivas T1 kaubanduskeskuses.

2005. aastal asutatud Cinamoni kinoketi peakorter asub Tallinnas.Cinamon on 5 kino ja 23 saaliga üks Balti riikide juhtivaid kinokette. Cinamoni kinosid külastas 2016. aastal 1,25 miljonit inimest.

Tolstaya teeb oktoobris ettekande Eesti suurimal majanduskonverentsil Äriplaan 2019.

Loe Äripäevast, milline on Tolstaya retsept, kuidas Eesti majandust edasi viia.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474