Autor: ehitusuudised.ee • 19. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jagamismajandus trügib kinnisvaraärisse

Tunni kaupa multifunktsionaalse ruumi väljaüürimine lubab teenida investoritele ühe ruutmeetri kohta tublisti kasumit, selgitab firma ärimudelit Focus Space'i esindaja Kira Reiman.

Äri sai alguse vajadusest: kamp noori, kes oli Tallinnas juba tükk erinevaid projekte teinud, tahtis teha tööd mitte kodus igaüks tiimist eraldi, vaid kuskil kontoris koos teistega, kus oleks võimalik keskenduda, rääkis Reiman Äripäeva raadio saates "Delovoje ljudi".

Focus Space on Tallinna turul tegutsenud pisut üle aasta, ettevõtte põhitegevus on erinevateks ettevõtmisteks sobivate ruumide rentimine. "Hommikul võib seal olla koolituspäev, kohtumised klientide või partneritega ja õhtul saab korraldada sõpradega pokkerimänge," kirjeldas Reiman.

Tema sõnul on nende eesmärk ühelt poolt pakkuda hubast ja kodust ruumi ja teiselt poolt sellist, et seal oleks võimalik keskenduda, korraldada kohtumisi.

Loe edasi Äripäevast.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474