Fotod: Workland Vabaduse avas uksed meeleoluka avapeoga

Foto: Workland

Kolmapäeva õhtul tähistas jagatud kontoripindu pakkuv täisteenusbüroo Workland oma teise keskuse avamist Tallinnas. Värskelt avatud keskus asub Vabaduse väljaku kõrval aadressil Pärnu mnt 12 ja kannab nime Workland Vabaduse.

Lisaks privaatkabinettidele pakub uus keskus töötamisvõimalusi avatud alal coworking-pindadel ning samuti ka seminari- ning koosolekuruume. Avamispeol tervitati nii Worklandi vanu kui uusi liikmeid, aga ka koostööpartnereid ja start-up kogukonda.

Workland on 2016. aastal asutatud jagamismajanduse põhimõttel tegutsev täisteenusbüroo, mille keskused asuvad Tallinnas (Hobujaama 4 ja Pärnu mnt 12), Riias (Krišjāņa Valdemāra 21-20) ja Vilniuses (Gedimino 20). Sel sügisel avab uksed ka teine keskus Vilniuses (Didzioji 18) ning järgmisel kevadel lisandub uus keskus ka Riias.

Worklandi asutaja Indrek Hääl räägib ühistöötamise trendist maailmas USA ja Euroopa büroode näidetel, samuti ka Baltikumi esimestest ühistöötamise praktilistest kogemustest 25. oktoobril toimuval konverentsil Workplace happiness: õnnelike töökohtade kujundamise kunst.

Pane ennast kirja SIIN.

Workland  
Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806