Autor: kinnisvarauudised.ee • 30. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: Workland Vabaduse avas uksed meeleoluka avapeoga

Foto: Workland
Kolmapäeva õhtul tähistas jagatud kontoripindu pakkuv täisteenusbüroo Workland oma teise keskuse avamist Tallinnas. Värskelt avatud keskus asub Vabaduse väljaku kõrval aadressil Pärnu mnt 12 ja kannab nime Workland Vabaduse.

Lisaks privaatkabinettidele pakub uus keskus töötamisvõimalusi avatud alal coworking-pindadel ning samuti ka seminari- ning koosolekuruume. Avamispeol tervitati nii Worklandi vanu kui uusi liikmeid, aga ka koostööpartnereid ja start-up kogukonda.

Workland on 2016. aastal asutatud jagamismajanduse põhimõttel tegutsev täisteenusbüroo, mille keskused asuvad Tallinnas (Hobujaama 4 ja Pärnu mnt 12), Riias (Krišjāņa Valdemāra 21-20) ja Vilniuses (Gedimino 20). Sel sügisel avab uksed ka teine keskus Vilniuses (Didzioji 18) ning järgmisel kevadel lisandub uus keskus ka Riias.

Worklandi asutaja Indrek Hääl räägib ühistöötamise trendist maailmas USA ja Euroopa büroode näidetel, samuti ka Baltikumi esimestest ühistöötamise praktilistest kogemustest 25. oktoobril toimuval konverentsil Workplace happiness: õnnelike töökohtade kujundamise kunst.

Pane ennast kirja SIIN.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474