Autor: kinnisvarauudised.ee • 30. august 2018

Fotod: Workland Vabaduse avas uksed meeleoluka avapeoga

Autor: Workland

Kolmapäeva õhtul tähistas jagatud kontoripindu pakkuv täisteenusbüroo Workland oma teise keskuse avamist Tallinnas. Värskelt avatud keskus asub Vabaduse väljaku kõrval aadressil Pärnu mnt 12 ja kannab nime Workland Vabaduse.

Lisaks privaatkabinettidele pakub uus keskus töötamisvõimalusi avatud alal coworking-pindadel ning samuti ka seminari- ning koosolekuruume. Avamispeol tervitati nii Worklandi vanu kui uusi liikmeid, aga ka koostööpartnereid ja start-up kogukonda.

Workland on 2016. aastal asutatud jagamismajanduse põhimõttel tegutsev täisteenusbüroo, mille keskused asuvad Tallinnas (Hobujaama 4 ja Pärnu mnt 12), Riias (Krišjāņa Valdemāra 21-20) ja Vilniuses (Gedimino 20). Sel sügisel avab uksed ka teine keskus Vilniuses (Didzioji 18) ning järgmisel kevadel lisandub uus keskus ka Riias.

Worklandi asutaja Indrek Hääl räägib ühistöötamise trendist maailmas USA ja Euroopa büroode näidetel, samuti ka Baltikumi esimestest ühistöötamise praktilistest kogemustest 25. oktoobril toimuval konverentsil Workplace happiness: õnnelike töökohtade kujundamise kunst.

Pane ennast kirja SIIN.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474