• 19.09.18, 13:34
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Telia büroohoone kaasajastamiseks kulus 6 miljonit eurot

Ligi aasta kestnud renoveerimistööde tulemusena sai endisest Telia büroohoonest kaasaegne Endla Ärimaja, kus on enam kui 4 000 ruutmeetrit kontoripinda.
Telia büroohoone kaasajastamiseks kulus 6 miljonit eurot
  • Foto: Kaamos Grupp
Kaamos Grupi tütarfirma Kaamos Ehitus alustas maja renoveerimisega 2017. aasta sügisel. Uuendati hoone peasissepääsu ja valgendati maja paekiviülikonda. Hoonele lisati kaasaegne ažuurse metallfassaadiga hooneosa, mis kaunistab linnaruumi, annab valgust ning lisab piirkonda modernse välimust. Lisaks korrastati ärihoone Endla tänava poolne kõnnitee, osaliselt Koidu tänava kõnnitee, parandati parkimisvõimalusi ja tegeleti haljastusega.
Büroopindadele on paigaldatud klaasseinad, tänu millele on nüüd üürnikel võimalus vastavalt vajadusele ruume ümber kujundada.
Investeeringute kogumaksumus oli ligi 6 miljonit eurot.
Ettevõtte teatel on büroopindadest vaba alla veerandi.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele