Pärnu maantee täieneb uue ärimajaga

Foto: Silikaat Grupp

Pärnu maanteele Tallinnas Järve Keskuse vahetusse lähedusse kerkib büroo ja ärikeskus, mille arendaja on Vello Kunmanile kuuluv Silikaat Grupp.

Aadressil Pärnu mnt 186 asuva ärimaja kuuel korrusel hakkab asuma 3500 m2 büroopinda, väljaulatuva osa kahel korrusel paiknema kaubanduspinnad.

„Ärimaja 12 000 ruutmeetrit kaubanduspinda on arendatud eesmärgiga jätkata Pärnu maantee sisutustänavat, millele annab kena lõpp-punkti peamiselt sisustus- ja kodukaupu pakkuv Järve Keskus. Uue ärihoone ankurrentnikuks on Ehituse ABC,“ sõnas Järve Keskuse tegevjuht Rome Arumaa.

Optimera Estonia AS juhatuse liikme Anton Kutseri sõnul avab Ehituse ABC uues ärikeskuses oma kaasaegseima kaupluse. 

Ärimaja ehitust alustatakse 2018 aasta sügisel ning hoone eeldatav valmimisaeg on 2020. aasta esimene pool. Hoone visuaalse külje eest vastutab arhitekt Ülo Peil (Arhitektibüroo Peil), kelle käe all on sündinud näiteks Tartu Lõunakeskuse ja Pärnu Keskuse arhitektuurne lahendus.

Mulluses Äripäeva Rikaste TOPis 28. positsioonile jõudnud Vello Kunmanile ja ta perekonnale kuuluv Silikaat Grupp koondab hulka ärisid: põhifirma tegeleb ettevõtlusalase nõustamisega, tütarfirma Aatrium Sisustuskaubamaja müüb mööblit ja valgusteid, tütarfirma Aromare müüb parfümeeria- ja kosmeetikatooteid ning Silikaat Kinnisvara ja Lepa Keskus tegelevad kinnisvarahaldusega.

Kontserni käive oli mullu 9,5 miljonit eurot, mis oli samas kandis aasta varasema tasemega.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806