Eva Kiisler • 30 oktoober 2018

Galerii: vaata fotosid konvererentsilt Workplace happiness

Esplani tegevjuht Kadi Metsmaa.  

Eelmisel nädalal toimus Ülemiste CIty`s Öpiku konverentsikeskuses Kinnisvarauudiste ja projekteerimisettevõtte Esplan koostöös korraldatud konverents Workplace happiness: õnnelike töökohtade kujundamise kunst, mida kuulama kogunes ligi sada inimest.

Konverentsil esinejad jagasid teadmisi teemal, millest Eestis on senini väga vähe räägitud: workplace happiness kontseptsioonist ehk inimkesksete ja töötajasõbralike büroode kavandamisest.

Konverentsil olid jutuks töökohtade kujundamise uuemad suunad mujal maailmas, isiksusele vastavate töökohtade loomine, heade ja halbade büroode näited praktikast, büroode kavandamine läbi töötaja tegevuste analüüsi, hea sisekliima olulisus töökohal, akustika kui töövõime tõstja või pärssija ja uusim büroohooneid puudutav sertifikaat, mis võtab arvesse eelkõige töötaja rahulolu ja palju muud.

Pea kõik konverentsil esinenud rõhutasid oma ettekannetes, et tulemusliku töö huvides on äärmiselt oluline arvestada töötajate heaolu ja individuaalsete vajadustega ning hästi kavandatud büroo peab kaasaegseid töötegemise meetodeid maksimaalselt toetama.

Workplace happiness  
Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806