Merko alustas Riia korteriarendusprojekti teise etapiga

AS Merko Ehitus kontserni kuuluv SIA Merks alustas „Gaiïezersi majade“ korteriarendusprojekti teise etapi ehitusega. Esimese etapi raames valmis 2018. aasta veebruaris kolm sarnast 96 korteriga hoonet.

"Gaiïezersi majade" arendusprojekti (www.gailezeranami.lv) teine etapp hõlmab kolme 9-korruselist B-energiaklassiga kortermaja, mille valmimisajaks on planeeritud 2020. aasta algus. Hooned rajatakse Meþciems’i, mis on Riia üks rohelisemaid piirkondi väljakujunenud infrastruktuuriga.

Korterite suurus jääb vahemikku 63–109 ruutmeetrit. Korterite keskmine ruutmeetri hind on 1800 eurot. Arendus asub Gaiïezersi järve kõrval, ümbruses asuvad mitmed mänguväljakud, roheala ja avatud parkimiskohad.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised