Merko alustas Riia korteriarendusprojekti teise etapiga

AS Merko Ehitus kontserni kuuluv SIA Merks alustas „Gaiļezersi majade“ korteriarendusprojekti teise etapi ehitusega. Esimese etapi raames valmis 2018. aasta veebruaris kolm sarnast 96 korteriga hoonet.

"Gaiļezersi majade" arendusprojekti (www.gailezeranami.lv) teine etapp hõlmab kolme 9-korruselist B-energiaklassiga kortermaja, mille valmimisajaks on planeeritud 2020. aasta algus. Hooned rajatakse Mežciems’i, mis on Riia üks rohelisemaid piirkondi väljakujunenud infrastruktuuriga.

Korterite suurus jääb vahemikku 63–109 ruutmeetrit. Korterite keskmine ruutmeetri hind on 1800 eurot. Arendus asub Gaiļezersi järve kõrval, ümbruses asuvad mitmed mänguväljakud, roheala ja avatud parkimiskohad.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806