Autor: kinnisvarauudised.ee • 7. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko alustas Riia korteriarendusprojekti teise etapiga

AS Merko Ehitus kontserni kuuluv SIA Merks alustas „Gaiļezersi majade“ korteriarendusprojekti teise etapi ehitusega. Esimese etapi raames valmis 2018. aasta veebruaris kolm sarnast 96 korteriga hoonet.

"Gaiļezersi majade" arendusprojekti (www.gailezeranami.lv) teine etapp hõlmab kolme 9-korruselist B-energiaklassiga kortermaja, mille valmimisajaks on planeeritud 2020. aasta algus. Hooned rajatakse Mežciems’i, mis on Riia üks rohelisemaid piirkondi väljakujunenud infrastruktuuriga.

Korterite suurus jääb vahemikku 63–109 ruutmeetrit. Korterite keskmine ruutmeetri hind on 1800 eurot. Arendus asub Gaiļezersi järve kõrval, ümbruses asuvad mitmed mänguväljakud, roheala ja avatud parkimiskohad.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474