Kuula: julged valikud büroo kavandamisel

Büroohoonet kavandades mõeldakse järjest enam töötajate mugavusele ning heaolule. Samal teemal kõnelesid Kadi Metsmaa ja Tiina Liitmäe Äripäeva konverentsil "Workplace hapiness: õnnelike töökohtade kujundamise kunst".

Kadi Metsmaa  Foto: Raul Mee

Äripäeva raadiosaates „Lavajutud“ kuuleb kahe konverentsil kõlanud ettekande salvestust. Esplani tegevjuht Kadi Metsmaa räägib 2012. aastal Eesti kõige konkurentsivõimelisemaks projekteerimisettevõtteks tunnistatud Esplani uue kontori näitel julgetest valikutest büroo kavandamisel. Kuidas kasutada isiksuseteste büroo kavandamisel, et töötajad tunneks ennast oma töökohal hästi?

Tiina Liitmäe  Foto: Raul Mee

Saate teises pooles kõneleb töökeskkonna strateeg Tiina Liitmäe. Teemaks on Eesti riigi büroopindade kavandamise alused, head ja mitte nii head näited ning tulevikuprognoosid selles valdkonnas. Milline lahendus on Eesti oludes kõige mõistlikum ja ratsionaalsem?

<iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/542446023&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true"></iframe>

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806