Autor: Kristel Härma • 18. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lidl jahib Eestis uusi krunte

Saksa odavketi Lidl jaoks ostetud kruntide nimekirja lisandus maatükk Mustamäel. Kaubandusketile kuulub juba mitu krunti Tallinnas, Tartus ja Ida-Virumaal.
Foto: Judita Grigelytė

Kruntide nimekirja on lisandunud nüüd maatükk Mustamäel aadressil Karjavälja 12. Sinna kavandatav Lidli pood kerkib Mustika Keskuse külje alla, kus asub veel Mustamäe Prisma pood. Ka ülejäänud Lidli soetatud maatükkide piirkonnas tegutsevad teised suured kaubanduskeskused.

Tänavu veebruaris vahetas Lidli Eestis esindanud ettevõte MMS Property Solutions OÜ nime Lidl Eesti OÜ vastu.

Ka muudatused Lidli siinse ettevõtte juhatuses annavad aimu sellest, et kinnisvara kokkuostmisest liigub ettevõte nüüd edasi siinse ettevõtte arendamiseni. Oktoobris lahkusid juhatusest Eesti esindaja Tarvo Kubja ja Leedu Lidli kinnisvara osakonna juht Mindaugas Falkauskas, asemele tulid Leedu Lidli juhatuse liikmed.

Lisaks on Lidl taas otsimas Eestisse piirkonna juhti, kelleks saab kandideerida 23. detsembrini.

Kuhu veel võivad Lidl kauplused kerkida, loe Äripäevast

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474