Autor: Kristel Härma • 18. detsember 2018

Lidl jahib Eestis uusi krunte

Saksa odavketi Lidl jaoks ostetud kruntide nimekirja lisandus maatükk Mustamäel. Kaubandusketile kuulub juba mitu krunti Tallinnas, Tartus ja Ida-Virumaal.
Foto: Judita Grigelytė

Kruntide nimekirja on lisandunud nüüd maatükk Mustamäel aadressil Karjavälja 12. Sinna kavandatav Lidli pood kerkib Mustika Keskuse külje alla, kus asub veel Mustamäe Prisma pood. Ka ülejäänud Lidli soetatud maatükkide piirkonnas tegutsevad teised suured kaubanduskeskused.

Tänavu veebruaris vahetas Lidli Eestis esindanud ettevõte MMS Property Solutions OÜ nime Lidl Eesti OÜ vastu.

Ka muudatused Lidli siinse ettevõtte juhatuses annavad aimu sellest, et kinnisvara kokkuostmisest liigub ettevõte nüüd edasi siinse ettevõtte arendamiseni. Oktoobris lahkusid juhatusest Eesti esindaja Tarvo Kubja ja Leedu Lidli kinnisvara osakonna juht Mindaugas Falkauskas, asemele tulid Leedu Lidli juhatuse liikmed.

Lisaks on Lidl taas otsimas Eestisse piirkonna juhti, kelleks saab kandideerida 23. detsembrini.

Kuhu veel võivad Lidl kauplused kerkida, loe Äripäevast

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474