Porto Franco arendus pidas esimest sarikapidu

Porto Franco sarikapeol tõdeti, et ehitus püsib graafikus, mis tähendab, et esimene hoone saab valmis uuel aasta teises pooles.

Porto Franco OÜ juhatuse esimees Rauno Teder tänas ehitajaid – NOBEt ja Kontek Int ASi – eduka aasta eest, mille jooksul on esimese maja ehitusel saavutatud hoone maksimaalkõrgus – 24 meetrit maapinnast. Porto Franco I majas asuv Cityboxi Tallinn hotell avatakse 2019. aasta teisel poolel.

Porto Franco unikaalne kinnisvaraarendus. Uues mitmefunktsioonilises linnakvartalis on pinda enam kui 150000 m2. Porto Franco kompleks koosneb kolmest maa-alusest korrusest 1170 kohalise parkimismaja ja kaubanduse üüripindadega ning viiest maapealsest korrusest kaubanduskeskuse, bürookeskuse ja hotelli tarbeks.

Vaata, milline tuleb Porto Franco

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806