Autor: kinnisvarauudised.ee • 21. detsember 2018

Järvekülas valmib uus elupiirkond

Populaarsesse Rae valda Tallinna külje all kerkib uus looduskeskne elurajoon, mille esimese etapi kortermajad on püsti ja fassaaditööd valmis.
Foto: YIT Eesti

YIT Eesti ehitab kiiresti arenevasse Järveküla piirkonda uut tervikliku elukeskkonda. Marjamaa I etapi Hansa tee kodude esimesed koduvõtmed antakse uutele omanikele üle 2019. aasta kevadel. Hansa tee 2 ja 4 majad on projekteerinud arhitektuuribüroo Korrus.

Valmivad 3-korruselised ühe trepikojaga ja 18 korteriga korterelamud. Kokku on valikus 1-4-toalised korterid pindalaga 30,9-79,3 m2.

Lähitulevikus plaanitakse rajada Marjamaa-nimelisse elamuarendusse ligi paarsada uut kodu, mille elanike tarbeks luuakse avarad muruplatsid ja mängu- ning spordiväljakud, samuti marjapõõsastega kogukonna aed.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474