Autor: kinnisvarauudised.ee • 27. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hiltoni hotelli kõrvale kerkib kuuekordne kortermaja

1Partner rajab 2019. aastal lõpuks Tallinnasse Hiltoni hotelli kõrvale uue kuuekorruselise kortermaja.

Jakobsoni 13 hoone arendaja, 1Partner Advisory juhi Erkki Ääremaa sõnul pole huvi uusarenduste vastu raugenud, kui asi puudutab kesklinna. “See on tõsi, et osade arendusprojektide müügiperiood on Tallinnas pikenenud, aga teised müüakse endiselt väga kiiresti välja. Kesklinna uut elukohta vaatavad inimesed valivad kodu peale hinna kahe teguri järgi – välimus ja asukoht,” rääkis Ääremaa.

“Praegu on moes ja müüvad hästi skandinaavialikud, liigendatud ja erinevaid fassaadimaterjale kombineerivad kortermajad. Jakobsoni 13 hoone arendamisega saab ühtlasi valmis kogu kvartali viimane lagunenud hammas,” lisas Ääremaa.

Uuel Hilton Tallinn Park hotelli kõrvale kerkival kortermajal on tavalisest luksuslikum fuajee ning suurte terrassidega katusekorruse korterid.

Jakobsoni 13 korterelamu valmib 2019. aasta lõpus. Kuuekorruselise hoone esimesel korrusel on äripinnad ning kõrgematel korrustel 35 rõdudega korterit.

Jakobsoni 13 korterelamu projekteeris arhitektuuribüroo Korrus ning sisekujunduse tegi 2018. aasta Sisearhitektide Liidu aastapreemia laureaat Kärt Tähema. Maja arendab 1Partner gruppi kuuluv 1Partner Advisory.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474