Autor: kinnisvarauudised.ee • 9. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Vaimse Tervise Keskuse tugikodu renoveeritakse 1,5 miljoni eest

Tallinna Vaimse Tervise Keskuse Pelguranna tugikodu renoveerimine tagab senisest oluliselt paremad võimalused abivajajatele toetatud elamise teenuse osutamiseks.
Tallinna Vaimse Tervise Keskuse tugikodu Pelgurannas
Foto: Google Maps

Täna anti Lõime tn 31a ehituse töömaa ehitajale üle. Abilinnapea Eha Võrk kinnitab, et 1960. aastal ehitatud hoone fassaad soojustatakse, vahetatakse uksed-aknad, ehitatakse soojustagastusega ventilatsioonisüsteem ning põhisissepääsudele tuulekojad. Renoveerimine annab tugikeskusele võimaluse oma tegevust laiendada, sest hoonesse on projekteeritud tube praegusest rohkem. Kokku tuleb 30 ühekohalist tuba, puhke-, pesu-, abi-, nõustamis- ja kontoriruumid ning ka spordisaal ja ühisköök.

Hoone projekteerimisel on arvestatud ka liikumis-, nägemis- ja kuulmispuudega inimeste liikumisvõimalustega. Rekonstrueerimise projekti koostas OÜ Esplan. Ehitustöid teevad ühispakkujad Eviko AS ja EVIKO Ehitus OÜ. Pärast Lõime tn 31a hoone valmimist annab Tallinna Linnavaraamet hoone Tallinna Vaimse Tervise Keskusele üürile.

Lähiajal valmib naaberkinnistule rajatud noortemaja, mis tagab paremad elamis-, õppimis- ja töötamistingimused kolmekümnele erivajadusega noorele. Projekti rahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474