Autor: kinnisvarauudised.ee • 1. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DONE Haldus jälgib objekte uudse videovalvesüsteemiga

Ärikinnisvara Haldus-, hooldus- ja puhastusteenuseid pakkuv DONE Haldus võttis objektide jälgimiseks kasutusele unikaalse videovalvesüsteemi, tänu millele saavad kinnisvarahaldurid hoida objektidel senisest oluliselt tõhusamalt silma peal ning reageerida objektil toimunud sündmustele operatiivsemalt.
Objektidel toimuvat uurivad Done Halduse juht Janek Hintsov ja personalijuht Inna Nikander
Foto: Done Haldus

„Kui seni on videovalvet kasutatud turvakaalutlustel, siis meie astusime sammu edasi ning kasutame oma hallatavatel objektidel 1-2 sisemist ning 3-4 välimist kaamerat, mis annavad suurele videoseinale edasi pilte reaalajas toimuvast. See annab halduritele kiire ja objektiivse ülevaate ning nad saavad oma töid paremini planeerida, tehes esmase puhastusteenuse kvaliteedi hinnangu saab teha kaameratest,” selgitab DONE Halduse juht Janek Hintsov.

Ta lisab, et uus süsteem annab halduritele võimaluse senisest kiiremini reageerida objektil toimunud sündmustele, olgu selleks siis vajadus ootamatuks koristamiseks või näiteks avarii. „Meie halduritel on mugav võimalus objektidel sisuliselt koguaeg silma peal hoida ning kliendid hindavad muidugi objektide korrashoidmise kvaliteedi tõusu.”

DONE Haldus on varemgi innovaatilisusega silma paistnud, pakkudes muuhulgas halduse kõrval unikaalseid lisateenuseid nagu haldusaudit, ühishanked hoone haldajaga ja Haldusnupu teenus.

DONE Haldus tegeleb ainult äripindadega, olles need jaganud põhimõtteliselt kolmeks: kaubanduspinnad, äri- ja büroohooned ning lao- ja logistikakeskused. Ettevõtte hallatavate objektide hulka kuuluvad näiteks Mustika, Magistrali ja T1 kaubanduskeskused, Arsenali Kaubanduskeskus, Stroomi Kaubanduskeskus, Jaamamõisa ja Veeriku Selveris.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474