Autor: kinnisvarauudised.ee • 12. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti ettevõtted osalevad rahvusvahelisel kinnisvaramessil

Tallinna Ettevõtlusamet viib Eesti ettevõtted ühisstendiga maailma ühele juhtivale kinnisvara ja investeeringute messile MIPIM 2019, mis toimub 12.-15. märtsil Cannes`is.
MIPIM 2018
Foto: Tallinn.ee

MIPIM on üks olulisemaid rahvusvahelisi erialamesse, mis toob kokku mõjukaimad kinnisvara, arhitektuuri, kohaturunduse ja investeeringute ala asjatundjad üle maailma.

Tallinn on messil osalenud koos ettevõtjatega kaheksal järjestikusel aastal perioodil 2011-2018 eesmärgiga tõsta Tallinna ettevõtlus- ja investeerimiskeskkonna rahvusvahelist tuntust ning toetada ettevõtjaid välisturgudele sisenemisel ja investeeringute kaasamisel.

Messi osalejaskond hõlmab kogu kinnisvara väärtusahelat – investorid, finantsinstitutsioonid, arendajad, arhitektid, omavalitsused, haldusfirmad, hotelligrupid ning kõiki varaklasse alates elamutest, äri-, kaubandus- ja tootmishoonetest kuni suurte taristuobjektideni.

Messi teisel päeval toimub Tallinna/Eesti stendil eraldi ka võrgustikuüritus, kus ettevõtted kohtuvad oma potentsiaalsete klientide ja partneritega. Tallinna/Eesti ühisstendil osaleb kokku 14 ettevõtet: AS Tallinna Sadam, Lumi Capital OÜ, Endover KVB OÜ, EstateGuru OÜ, Uus Maa Property Advisors OÜ, Northern Horizon Capital AS, BPT Real Estate AS, MTÜ Eesti Arhitektuurikeskus, OÜ Esplan, OÜ Lootusprojekt, OÜ Projekt Kuubis, OÜ Creatomus Solutions, Koko Arhitektid OÜ, Sirkel & Mall OÜ.

Tänavu 30. juubelit tähistav rahvusvaheline kinnisvaramess MIPIM on valdkonna üks suurimaid ja tuntumaid sündmusi. Eelmisel aastal osales messil 3350 eksponenti ja üle 26 000 külastaja enam kui 100 riigist.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474