Autor: kinnisvarauudised.ee • 19. märts 2019

Veskimöldre saab uue lasteaed-põhikooli

Saue vald ja Veskimöldre piirkonna arendajad sõlmisid lepingu uue lasteaed-põhikooli ehitajaga Ehitus 5 ECO. Saue valla uus hariduskompleks valmib 2020. aasta kevadeks.

Autor: Tulevase lasteaed-põhikooli eskiis

Saue vallas laienenud Veskimöldre uusasumis on kasvav vajadus lasteaia ja põhikooli järele, mistõttu arendatakse piirkonda innovaatiline lasteaed-põhikool koos spordihoonega, mis võimaldaks piirkonnas elavatel lastel saada nii üld- kui huviharidust oma kodukohast. Kui uue haridusmaja planeeritud valmimisajaks on järgmise aasta kevad, siis uus spordihoone peaks valmima juba tänavu sügisel.

Veskimöldret arendava BC Arenduse OÜ esindaja Veljo Kuusk ütles, et uus haridusmaja tuleb nutikas ja innovaatiline ning kaasaegseimate lahenduste ja vahenditega, et lastel oleks võimalikult arendav õpikeskkond. „Näiteks saab koolimaja hästivarustatud IT-klassi ja ka köögiosa, kus lapsed ise kokanduskunstiga lähemat tutvust saavad teha,“ selgitab Kuusk.

„Uue õppekeskuse ehitamine on Veskimöldre elukeskkonna arendamisel järgmine väga oluline etapp. Uusasumis elavad lapsed saavad kodu lähedale oma lasteaia ja kooli. Juba valminud infrastruktuur kergliiklusteede ja ülekäiguradadega loob kõik tingimused selleks, et laste koolitee saab olema väga turvaline,“ on Kuusk rahul.

Lasteaed-põhikooli arhitektuurse lahenduse lõi arhitektibüroo Tava ning koos spordihoonega rajab selle ehitusettevõte Ehitus 5 ECO. Hariduskeskuse investeeringuks kujuneb üle 5 miljoni euro.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474