Autor: kinnisvarauudised.ee • 25. märts 2019

Nordeconi tütarfirma hakkab Uppsalas kortermaja ehitama

Nordeconi tütarfirma SweNCN sõlmis lepingu BRF Prefekteniga Uppsalasse Prefektgatan 8 6-korruselise kortermaja ehitamiseks. Kortermaja asub Rosendalis, uues elurajoonis Uppsala keskuse lähedal. Lepingu maksumus on 9,4 miljonit eurot, hinnale lisandub käibemaks.
Kortermaja saab krohvfassaadi ja teraskatuse
Autor: Miltton HUB

„Rootsi elamuehituses pannakse eriti suurt rõhku keskkonnasõbralikkusele ja energiakasutusele. Uppsala Prefektgatan 8 maja arhitektibüroo Jägnefält Milton on loonud selle maja suurte ambitsioonidega: kvaliteedis järeleandmisi tegemata on kliendile korteri müügihind proovitud hoida madalamana kui teistel sarnastel projektidel. See on saavutatud targalt ja hoolikalt valitud, aga väheste detailidega,“ sõnas Nordecon ASi juhatuse liige Priit Luman.

Prefektgatan 8 sisearhitektuuri on loonud Ruxanda Halleröd auhindu võitnud stuudiost Halleroed. Majas on kokku 87 1-3toalist korterit 5690 m2 brutopinnal.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474