Nordeconi tütarfirma hakkab Uppsalas kortermaja ehitama

Nordeconi tütarfirma SweNCN sõlmis lepingu BRF Prefekteniga Uppsalasse Prefektgatan 8 6-korruselise kortermaja ehitamiseks. Kortermaja asub Rosendalis, uues elurajoonis Uppsala keskuse lähedal. Lepingu maksumus on 9,4 miljonit eurot, hinnale lisandub käibemaks.

Kortermaja saab krohvfassaadi ja teraskatuse  Foto: Miltton HUB

„Rootsi elamuehituses pannakse eriti suurt rõhku keskkonnasõbralikkusele ja energiakasutusele. Uppsala Prefektgatan 8 maja arhitektibüroo Jägnefält Milton on loonud selle maja suurte ambitsioonidega: kvaliteedis järeleandmisi tegemata on kliendile korteri müügihind proovitud hoida madalamana kui teistel sarnastel projektidel. See on saavutatud targalt ja hoolikalt valitud, aga väheste detailidega,“ sõnas Nordecon ASi juhatuse liige Priit Luman.

Prefektgatan 8 sisearhitektuuri on loonud Ruxanda Halleröd auhindu võitnud stuudiost Halleroed. Majas on kokku 87 1-3toalist korterit 5690 m2 brutopinnal.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806