Autor: kinnisvarauudised.ee • 25. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordeconi tütarfirma hakkab Uppsalas kortermaja ehitama

Nordeconi tütarfirma SweNCN sõlmis lepingu BRF Prefekteniga Uppsalasse Prefektgatan 8 6-korruselise kortermaja ehitamiseks. Kortermaja asub Rosendalis, uues elurajoonis Uppsala keskuse lähedal. Lepingu maksumus on 9,4 miljonit eurot, hinnale lisandub käibemaks.
Kortermaja saab krohvfassaadi ja teraskatuse
Foto: Miltton HUB

„Rootsi elamuehituses pannakse eriti suurt rõhku keskkonnasõbralikkusele ja energiakasutusele. Uppsala Prefektgatan 8 maja arhitektibüroo Jägnefält Milton on loonud selle maja suurte ambitsioonidega: kvaliteedis järeleandmisi tegemata on kliendile korteri müügihind proovitud hoida madalamana kui teistel sarnastel projektidel. See on saavutatud targalt ja hoolikalt valitud, aga väheste detailidega,“ sõnas Nordecon ASi juhatuse liige Priit Luman.

Prefektgatan 8 sisearhitektuuri on loonud Ruxanda Halleröd auhindu võitnud stuudiost Halleroed. Majas on kokku 87 1-3toalist korterit 5690 m2 brutopinnal.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474