Autor: kinnisvarauudised.ee • 26. märts 2019

Rocca al Mare ja Kristiine keskus saavad uue juhi

Aprilli alguses alustab Rocca al Mare kaubanduskeskuse ja Kristiine keskuse juhina tööd Linda Eichler, teatas Citycon. Senine juht Helen Metsvaht asub tööle Soome ja Eesti üksuse kommertsdirektorina Cityconi peakontoris.

Linda Eichler
Autor: Citycon

“Kaubanduskeskused ja kaubandus tervikuna teeb läbi olulisi muutusi, milleks oleme põhjalikult valmistunud. Lähima paari aasta olulisemad eesmärgid on Kristiine keskuse kümnendi suurima värskenduskuuri lõpule viimine ja Rocca al Mare kaubanduskeskuse tugeva üürnike koosluse mitmekesistamine,” ütles Linda Eicher.

Linda Eichler asus Cityconis tööle 2018. aastal kommunikatsiooni- ja turundusjuhina. Varem on ta töötanud investeeringute juhtimisega tegelevas ettevõttes Brave Capital. Hariduse on Eichler omandanud Estonian Business Schoolis ja IESEG School of Managementis.

Loe edasi Äripäevast

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474