Autor: kinnisvarauudised.ee • 3. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Männiku asumisse kerkib uus Rimi supermarket

Nordecon ehitab 2018. aasta veebruaris maha lammutatud Pihlaka mini Rimi asemele uue ja suurema kauplusehoone, mis valmib hilissügiseks.
Uue Rimi hoone ehitus Männikul
Foto: Indrek Kingo

Rimi avalike suhete juht Katrin Bats kinnitas Kinnisvarauudistele, et aadressile Männiku tee 98 kerkib umbes 1800 ruutmeetrine Rimi supermarket. Hoone tuleb osaliselt kahekordne. „Alllüürnikena on paigas apteek, pitsakohvik ja lillepood. Üks pind on veel vakantne,“ kinnitas Bats

Uue kauplusehoone ehitab Nordecon ja kauplus avab uksed käesoleva aasta novembris.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474