Autor: kinnisvarauudised.ee • 8. mai 2019

GALERII: vaata, mis toimus tuleohutuskonverentsil

7. mail toimus Öpiku Konverentsikeskuses Äripäeva Kinnisvarauudiste teemaveebi korraldatud tuleohutuskonverents 2019.

Teiste seas astusid ettekannetega kuulajate ette Päästeameti ohutusjärelevalve osakonna ekspert Ergo Manninen, kes rääkis koostööst erasektori ning riigi vahel, Fireplan OÜ juht ja tuleohutuskonsultant Rait Pukk, kes kõneles kitsaskohtadest suuremahuliste puithoonete projekteerimisel.

Elavat huvi pälvis advokaadibüroo NOVE nõuniku Indrek Nikluse esinemine tuleohutusega seotud kohtukaasustest, mida ilmestasid näited reaalsest elust.

Palju tähelepanu pälvis Võhma Küünalavabriku omanik Peter Paul Wüthrich, kes jagas kogemuslugu vabrikus toimunud põlengust.

Äripäeva Tuleohutuskonverents on iga-aastane valdkonna ekspertide kohtumine. Konverentsil said tippspetsialistid ühise eesmärgi nimel omavahel suhelda ning leida muutuvas ärikeskkonnas vastuseid tuleohutuslahenduste kasutajate küsimustele.

Piltide autoriks on Raido Pajusi.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474