Helikoper Torni katusele siiski maanduma ei hakka

Täna nurgakivi saanud Endoveri kõrghoone Torn kalleima korteri müügiks käivad läbirääkimised mitme ostuhuvilisega. Ühe potentsiaalse kliendi ettepanek rajada hoone katusele helikopteri maandumisplats jäi Lennuametis siiski heakskiiduta.

Sellisele kõrgusele tulevad Torni ülemised korrused.   Foto: Kinnisvarauudised

Järgmisel sügisel valmivasse 20-korruselisse majja on müüdud praegu 64 korterit. Endoveri müügidirektor Marko Männimets rääkis Kinnisvarauudistele, et kogenud arendajana teab Endover, kuidas edukalt eelmüüki ja teha ja plaan on maja valmimise ajaks ära müüa üle 70 protsendi kõigist korteritest.

Torni ülemisel korrusel asuv 3 miljonit eurot maksev luksuskorter on veel müümata, kuid Männimetsa sõnul ei pruugi see kauaks nii jääda. „Huvi on olnud nii täismahus ostmiseks, mis oleks 600 ruutmeetrit pinda kui ka pooles mahus. On mõned kliendid, kes on soovinud veel väiksemat pinda,“ kinnitas müügidirektor võimalust teha ühest suurest elupinnast ka mitu väiksemat. „Meil on läbirääkimised pooleli. Võtame rahulikult, kliendid mõtlevad oma võimalusi ja soove läbi. Aga olen üsna kindel, et me lähiajal tehinguni jõuame.“

Männimetsa sõnul pole Endoveri jaoks vahet, kas üks ostja võtab kogu ülemise korruse või jagatakse see mitmeks. „Olemegi loonud sellise võimaluse, et praegu võib penthouse´i ostja tulla meie juurde ja öelda kui suurt korterit ta soovib. Saame talle korteri niiöelda valmis joonistada ja meil on olemas ka näidispõhjad erinevate suurustega.“

Üks ostuhuvilistest uuris kas saaks maja katusele rajada kopteriplatsi. „See oli väga põnev soov, mis tekitas ka meie endi hulgas elevust. Tegime kohe seepeale Lennuametisse järelpärimise. Kahjuks vastasid nad eitavalt.“ Müügijuhi sõnul pole aga üldse välistatud, et kunagi tulevikus ehitatakse ka selline maja, kus helikopterid tõesti maanduda saavad.

Kõrghoonest Torn ja luksuskorterist näeb fotosid SIIN

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806