Autor: Kaspar Allik • 17. mai 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltic Horizon Fundi puhaskasum kerkis kolmandiku võrra

Kinnisvarafondi Baltic Horizon Fondi kasum kerkis pea kolmandiku võrra, kasumit fondiosaku kohta teeniti 0,03 eurot.
Baltic Horizon Fundi juht Tarmo Karotam
Foto: Tanel Meos

Fondi puhas renditulu kerkis 15 protsenti, 3,9 miljoni euroni, ärikasum 16%, 3,2 miljoni euroni, ning esimese kvartali puhaskasum 29%, 2,2 miljoni euro peale võrreldes mulluse kvartaliga.

Ühtlasi otsustas fond teha väljamakse ühe osaku kohta 0,025 eurot. Väljamakse viimase 12 kuu jooksev tootlus on 7,7%, mis põhineb Tallinna börsil oleva osaku esimese kvartali viimase päeva sulgemishinnal.

Baltic Horizon Fundi kinnisvaraportfelli kuulub 13 Balti riikide pealinnades asuvat kinnisvarainvesteeringut ja üks Vilniuses Domus Pro kompleksi kõrval asuv kinnistu. Fondi portfelli Tallinnas kuuluvad näiteks Postimaja ja CC Plaza, G4Si peahoone ning Pirita ostukeskus.

Loe rohkem Äripäevast

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474