Autor: kinnisvarauudised.ee • 24. mai 2019

Endisest Eesti Energia peahoonest sai pisikorteritega üürimaja

Tallinnas Mustamäel aadressil Laki 24 sai Scandium Kinnisvara käe all uue elu ja funktsiooni endine Eesti Energia peahoone. Neljakorruselisse majja LAAVA Apartments rajati kompaktsed ühe- ja kahetoalised üürikorterid.

Autor: Liis Reiman

LAAVA Apartments eripäraks on pisikorterid suuruses 12-20 ruutmeetrit. Majja soetasid üüriapartmente kinnisvarainvestorid, kes hindasid üürimajale spetsiifilisi elemente nagu kompaktse planeeringuga korterid, pesumasinaruum, kaugloetavad arvestid ja nutilukkude võimalus. Maja valmimise ajaks on 85% maja apartmentidest müüdud.

”Omandasime maja Eftenilt aasta tagasi. Kuigi maja oli heas seisukorras, tuli selle mugavaks üürimajaks konverteerimisel teha ulatuslikke ehitustöid. Scandiumile omaselt andsime majale ka uue nime ja imago. Maja esifassaadil on näha nimele iseloomulikult laava triipe jäljendavat fassaadivalgustust, majas sees viitavad nimele sisekujunduslikud elemendid," rääkis Scandium Kinnisvara partner ja tegevjuht Maido Lüiste üürimaja avamisel.

Scandium Kinnisvara partner ja arendusjuht Kalle Aron lisas, et üürimaja kontseptsioon on Eestis aina enam tuntud. " Meie meeskond töötab pidevalt kontseptsiooni täiustamise nimel, muutes korterite planeeringuid efektiivsemaks ja mugavamaks. LAAVA Apartments on klassikalise üürimaja hea näide, kus maksimeeritud nii üürnike mugavust kui ka investorite tootlust," kinnitas Aron.

Vaata galeriist, milline on uus üürimaja ja sealsed minikorterid. Fotod: Liis Reiman.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474