Autor: kinnisvarauudised.ee • 14. juuni 2019

Vabaõhumuuseumi kõrvale kerkib villade kvartali

Tallinnasse Rocca al Mare Vabaõhumuuseumi naabrusesse kerkib esinduslik elamukvartal Merirahu Villad, mis jõudis oma lõpliku kõrguseni. Kvartalit arendab Novira Capital.
Foto: Merirahu Kodu

Kokku valmib 2,5 hektari suuruses looduskaunis mereäärses kvartalis kaheksa villatüüpi kolmekorruselist hoonet, kus igaühes on kuus suurte terrassidega korterit, lift ja maa-alune parkimiskorrus. Kõigil kolme- ja neljatoaliste korteritel on avarad kuni 40-ruutmeetrised terrassid ja paljudel ka privaatsed õuealad.

Arenduse esimesed neli hoonet valmivad järgmise suve alguseks. Valgusküllased ning nutikalt läbimõeldud kodud on projekteerinud arhitekt Martin Aunin ning sisearhitekt Pille Lausmäe. Ehituse peatöövõtja on Mitt & Perlebach.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474