Uut ärikinnisvara investeerimisfirmat asus juhtima Jaan Liitmäe

Domus Kinnisvara asutas uue investeerimisfirma, mis keskendub koostöös investoritega kesk- ja pikaajalistesse kapitalipaigutustesse ärikinnisvara valdkonnas.

Investeerimisfirma Domus FND eestvedajaks on pikaajalise finants- ja juhtimiskogemusega Jaan Liitmäe, kes on olnud finantsvaldkonnas tegev üle 20 aasta. Viimati oli Jaan Liitmäe Citadele Panga Eesti filiaali juht ja enne seda 9 aastat DNB Panga juhatuse liige ning vastutas äri- ja jaepanganduse eest ning viimased 6 aastat ka liisinguvaldkonna eest. Varasemalt on ta töötanud juhtivatel kohtadel Swedbankis. Jaan Liitmäe on Tartu Ülikooli magister panganduse ja ettevõtterahanduse alal.

Jaan Liitmäe sõnul on tal väga hea meel liituda Domus Kinnisvara tiimiga. „Domuse juhid on kinnisvaraturul tegutsenud üle 20 aasta ja omavad tugevat kompetentsi nii kinnisvara projekteerimisest, arendamisest, ehitamisest kui ka erinevate teenuste osutamisest lõppkliendile“ ütles Jaan Liitmäe. Ta lisas, et ärikinnisvaraturul on arenemisruumi piisavalt ja turul on ruumi spetsialiseerunud tegijate jaoks.

Koostöös kohalike olusid tundvate investoritega investeeritakse eelkõige stabiilset rahavoogu genereerivatesse ning keskpikas perspektiivis arusaadava kapitalikasvu potentsiaaliga projektidesse. Varaklassidena pakuvad ettevõttele huvi nii kontori-, äri-, lao- kui tootmishooned, millel opereerivad ankurüürnikena jätkusuutliku finantsseisuga vastaspooled.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806