Autor: kinnisvarauudised.ee • 26. juuni 2019

Astri Grupp ostis Tallinna Keskturu

Astri üks omanikke Eve Toots seisab Balti jaama turu ehitusel ja Depoo turul.
Foto: Andres Haabu
Balti jaama turu omanik Astri Grupp laiendab Tallinnas tegevust ning ostis Turukaubanduse Aktsiaseltsile kuuluva Keskturu kinnistu, kirjutas Äripäev.

Kuni detailplaneeringu kehtestamiseni jätkab turu opereerimist senine omanik. Turu külastajate ja kauplejate jaoks ei muutu esialgu midagi ning turg jääb endiselt avatuks, seisis teates.

Astri Grupi juhi Anne Alandi sõnul on veel vara rääkida, mis tulevikus Keskturu kinnistul olema hakkab. "Me loome multifunktsionaalseid keskkondi, mis katavad ära väga laia sihtgrupi vajadused ning sarnased plaanid on meil ka Keskturu kinnistuga. Turg jääb kindlasti alles ning planeeringu käigus pannakse paika täpne turu kontseptsioon,” ütles Aland.

2017. aastal sai Astri Grupp Eesti Kaupmeeste Liidult aasta kaubandusteao tiitli Balti jaama turu arendamise eest. Liidu tegevjuht Nele Peil ütles siis, et turg paistab silma innovaatilisusega ning on toonud kaasa positiivse muutuse Tallinna ja Eesti turukultuuris. Balti jaama turu uuendustööd kestsid Astri käe all poolteist aastat ja arendusse investeeriti 24 miljonit eurot.

Loe tehingust pikemalt Äripäevast.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474