Autor: kinnisvarauudised.ee • 9. juuli 2019

Colonnaga seotud investorid ostsid ISS Eesti

Pildil on vasakult Triinu Reinold, Margus Välling (ISS Eesti Baltikumi müügi- ja ostudirektor), paremalt eest Ülo Kallas, Mikk Sillamaa (ISS Eesti tegevjuht), Kaur Õllek (ISS Eesti Baltikumi finantsjuht).
Foto: Liis Treimann
Eesti suurim kinnisvara haldaja ja hooldaja ISS Eesti sai uued omanikud, kes kõik on seotud kinnisvarafirmaga Colonna. Uued omanikud toetavad senist juhtkonda ning nende eesmärki kasvatada koduturul veelgi ettevõtte usaldust ja kvaliteeti.

ISS Eesti AS-i uued omanikud on mitme ettevõtte tippjuhina tegutsev Triinu Reinold, finantsjuht ja ettevõtja Ülo Kallas, rahvusvaheliste kinnisvarainvesteeringutega tegelev investor Roberto de Silvestri ja tema äripartner Elio Cravero. Nad kõik on igapäevatöös seotud ka ärikinnisvarale spetsialiseerunud investeerimisfirmaga Colonna.

Triinu Reinoldi sõnul on vajadus professionaalse ja kompaktse kinnisvarahooldusteenuse järele Eestis üha kasvav ning eriti hindavad selle teenuse puhul tipptaset välisinvestorid. „1500 töötajaga ISS kuulub täna Eesti suurimate ettevõtete hulka, olles teenuse kvaliteedi, professionaalsuse ja uute tehnoloogiate kasutusele võtmise poolest teiste pakkujate seas turul eesrinnas. Usaldame ISS-i tänast juhtkonda, hindame kõrgelt nende nägemust ning soovime ettevõtte seniseid teenuseid jõudsalt edasi arendada,” ütles Reinold.

ISS Eesti tegevjuhi Mikk Sillamaa kinnitusel valis ISS Grupp ostjaid hoolega, sest kõige olulisem oli leida partner, kes jätkaks ISS Eesti väärtuste kandmist ja tagaks järjepidevuse kõikidele ettevõtte töötajatele. „Viimastel aastatel oleme jõudsalt arendanud ärihalduse ja tehnohoolduse teenuseid, mis teeb meid täna juhtivaks kinnisvarakorrashoiu tervikteenust pakkuvaks ettevõtteks Eestis. See on olnud võimalik tänu meie professionaalsele meeskonnale, keda hindame ja tunnustame väga kõrgelt. Ka uute omanikega jätkab ISS Eesti tegevust valitud kursil.“

„ISS Eesti juhtkond on meile äriplaanis välja pakkunud mõned muudatused võrreldes senise ISS Grupi strateegiaga ja neid kavatseme me igati toetada. Soovime, et nii töötajate kui klientide jaoks oleks üleminek võimalikult mugav ja omanikuvahetusest võidaksid kõik osapooled,” lisas Reinold.

Ettevõtte uus nimi saab selgeks järgmiste kuude jooksul, senikaua jätkatakse tegevust ISS Eesti nime all.

Kinnisvarahoolduskontsernil ISS oli kosilasi ukse taga mitu, näiteks noolisid Eesti tütarettevõtet ärimees Urmas Sõõrumaa ja ettevõtte suurim konkurent Eestis SOL, kirjutab Äripäev.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474