ERM-i kõrvale kerkiv Tartumaa suurimaid arendusi saab nurgakivi

Esmaspäeval, 29. juulil asetatakse nurgakivi Tartus Eesti Rahva Muuseumi kõrvale kerkivale 250 korteriga Raadimõisa Kodu kompleksile.

Foto: PIN Arhitektid

Nurgakivi asetab Tartu Vallavanem Jarno Laur koos arendusettevõtte ning ehitajate esindajatega ning juba kodu ostnud klientidega.

Maikuus alanud kompleksi ehitus ning huvi on olnud väga aktiivne. Juba enne ehituse algust müügirekordeid teinud Raadimõisa Kodu esimesest kahest majast on 75% juba müüdud, teatas arendaja Reterra Estate.

Eesti Rahva Muuseumi kõrval asuvat arendust hakkavad ehitama koostöös Mapri Ehitus OÜ ning NOBE. B-energiaklassiga hoonete arhitekt on PIN Arhitektid. Kokku tuleb arendusse 8 maja ning esimesed 2 valmivad juba 2020 kevadel.

Reterra Estate OÜ on kodumaisel kapitalil põhinev kinnisvara arenduse, investeerimise ja haldamisega tegelev ettevõte. Kiirelt kasvava firma peamised investeeringud on suunatud ärikinnisvara ja elukondliku kinnisvara arendusprojektidele Tallinnas ning Tartus. Ettevõtte eesmärgiks on pakkuda arendusi, mis on kvaliteetsed ning kasutajate poolt pikaajaliselt kõrgelt hinnatud.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806