Autor: kinnisvarauudised.ee • 26. juuli 2019

ERM-i kõrvale kerkiv Tartumaa suurimaid arendusi saab nurgakivi

Esmaspäeval, 29. juulil asetatakse nurgakivi Tartus Eesti Rahva Muuseumi kõrvale kerkivale 250 korteriga Raadimõisa Kodu kompleksile.
Autor: PIN Arhitektid

Nurgakivi asetab Tartu Vallavanem Jarno Laur koos arendusettevõtte ning ehitajate esindajatega ning juba kodu ostnud klientidega.

Maikuus alanud kompleksi ehitus ning huvi on olnud väga aktiivne. Juba enne ehituse algust müügirekordeid teinud Raadimõisa Kodu esimesest kahest majast on 75% juba müüdud, teatas arendaja Reterra Estate.

Eesti Rahva Muuseumi kõrval asuvat arendust hakkavad ehitama koostöös Mapri Ehitus OÜ ning NOBE. B-energiaklassiga hoonete arhitekt on PIN Arhitektid. Kokku tuleb arendusse 8 maja ning esimesed 2 valmivad juba 2020 kevadel.

Reterra Estate OÜ on kodumaisel kapitalil põhinev kinnisvara arenduse, investeerimise ja haldamisega tegelev ettevõte. Kiirelt kasvava firma peamised investeeringud on suunatud ärikinnisvara ja elukondliku kinnisvara arendusprojektidele Tallinnas ning Tartus. Ettevõtte eesmärgiks on pakkuda arendusi, mis on kvaliteetsed ning kasutajate poolt pikaajaliselt kõrgelt hinnatud.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474