Autor: kinnisvarauudised.ee • 1. oktoober 2019

Tartu loftid on müügil ka e-poes

Oktoobrist on ka Tartu kinnisvarahuvilistel võimalik kortereid soetada e-poest. Scandium Kinnisvara, kes arendab Tartus aadressile Lai 29 luksuslikku kortermaja DUO Loftid, avas maja huvilistele ostukorvi rakendusega veebipoe.
Foto: Scandium Kinnisvara

Veebist saab sobiva korteri välja valida, selle ostukorvi lisada ja broneeringu läbi Maksekeskuse kinnitada.

Domus Kinnisvara kutseline maakler Janar Saviir kinnitab, et veebipoe lahendus annab kliendile võimaluse kinnisvara broneerida sobival ajahetkel mugavalt kodus diivanil istudes.

Scandium Kinnisvara arendusjuht Kalle Aroni sõnul on Scandium ostukorvi ja e-poe lahendust kasutanud Tallinnas asuva arenduse puhul ja see toimis väga hästi. „Oleme tänapäeval harjunud, et saame paari klikiga osta endale nii uued kingad, mobiiltelefoni kui ka väljavalitud aktsiaid. Siit kinnisvarasse oli vaid väike, kuid väga loogiline samm,” lausus Aron.

Loft-tüüpi korter uues hoones
Foto: Scandium Kinnisvara

DUO Loftid rajatakse endise Tartu telefonisidesõlme 4-korruselisse majja. Arendus koosneb kahest osast - esimese Eesti ajal ehitatud hoonest ning hilisemast juurdeehitusest.

Majja tulevad ühe- kuni kolmetoalised korterid ja läbi kahe korruse kõrguvad loftid. Lisaks korteritele leiab hoonest majaelanikele mõeldud jõusaali, pesumasinaruumi, kinoruumi ning peosaali erilisteks sündmusteks. Esimesele korrusele tuleb ka kohvik-restoran.

Uues kortermajas on olemas kinoruum
Foto: Scandium Kinnisvara

Maja planeeritav valmimisaeg on hilissügis 2020. Tartu müügipartner on Domus Kinnisvara.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474