Autor: kinnisvarauudised.ee • 22. oktoober 2019

Konverentsile Workplace Happiness tuleb esinejaid Soomest, Suurbritanniast ja Saksamaalt

7. novembril toimub Tallinna Loomaaia Keskkonnahariduskeskuses konverents Workplace Happiness. Investeering töökohta – mõistlik või mõttetu? Lisaks esinejatele Eestist on rahva ette astumas mitu väliskülalist.
Steelcase´i müügidirektor Mickael Locoh jagab kogemuslugu ettevõtte kolimisest

Soomes, Helsingis tegutseva ettevõtte Workspace OY tegevjuht Sini Norta räägib oma ettekandes töökeskkonna muutuste juhtimisest.

Töökohtade disainilahendustele keskendunud nõustamisagentuur Workspace aitab klientidel kujundada sobivat töökeskkonda, lähtuvalt sellest töö iseloomust ja inimeste vajadustest.

Mida kauem on ettevõte püsinud oma „vanas heas“ kontoris, seda keerulisem on uude keskkonda kolimine - kogu organisatsioon peab muutuma, ümber õppima ja kohanduma. Kui ei muutu inimeste käitumine ja harjumused, siis ei muutu kokkuvõttes miski. Paraku ei sünni suured muutused iseenesest: ilma teadliku muutuste juhtimiseta ei pruugi tulemus olla sugugi ootuspärane.

Sini Norta jagab konverentsil soovitusi, kuidas muutused ellu viia ja mis on kriitilised edutegurid sel teekonnal.

2017. aastal kolis maailma suurim kontori- ja koolimööbli valmistaja Steelcase oma Euroopa peakontori Münchenisse. Saksamaa ja Prantsusmaa kontoritest ühtsesse õppe- ja innovatsioonikeskusse koondatud enam kui 250 töötaja jaoks tähendas see enamat kui muutust tööle sõitmise logistikas. Uude keskusse kolimisega kaasnesid murrangulised ümberkorraldused töökultuuris, sealhulgas “isiklikust” töökohast loobumine ja osakondade eraldatuse kaotamine.

Steelcase´i müügidirektor Mickael Locoh annab kaks aastat pärast kolimist ülevaate protsessi juhtimisest ja selle käigus saadud õppetundidest.

Kolmas väliskülaline on Itaalia arhitektuuri- ja disainibüroo Il Prisma Suurbritannia piirkonnajuht Gilberto Vizzini. Oma ettekandes analüüsib ta, mis teeb kontorist “päris oma”: on need töötajate toodud potitaimed või peaks kultuuri ruumiks vormimisest alustama juba esimesel kohtumisel (sise)arhitektiga? Kuidas lähteülesanne tellija teadvustatud soovidest ja peidetud vajadustest kokku panna ja kui lõpuks viimane detail oma kohale asetub, siis kas see tähendab, et kontor on “valmis”?

Veel paar päeva on pääsmed konverentsile müügil soodsama hinnaga. Kogu programm, esinejate nimekiri ja registreerimisvorm asuvad SIIN

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474