Autor: kinnisvarauudised.ee • 8. november 2019

Suur galerii konverentsilt Workplace Happiness

07. novembril toimus Tallinna Loomaaia Keskkonnahariduskeskuses konverents Workplace Hapiness. Investeering töökohta mõistlik või mõttetu. Konverentsil oli esinejaid Eestist, Soomest, Suurbritanniast ja Saksamaalt.
Konverentsi moderaator Mainor Ülemiste juhatuse esimees Margus Nõlvak
Foto: Raul Mee, fotograaf

Konverentsil räägiti, kuidas juhtida töötajaid muutuste poole, eri põlvkondade ootustest töökeskkonnale, akustika olulisusest töökohal, tulevikutehnoloogiast ja muutustest, sealhulgas virtuaalsed töökohad ja paljust muust.

Esinesid Workspace Oy tegevjuht Sini Norta Soomest, maailma suurima kontorimööbli valmistaja Steecase müügidirektor Mickael Locoh, Elisa telekommiteenuste valdkonna juht Mailiis Ploomann, Itaalia arhitektuuri- ja disainibüroo Il Prisma Suurbritannia piirkonnajuht Gilberto Vizzini, akustikakonsultant Kaupo Kõrven, Tieto Eesti äriarendusjuht Heiti Mering ja Microsoft Eesti juht Mart Mäe.

Lisaks toimus vestlusring teemal „Kas töökoht on popp koht või töökoht“, kus mõtteid vahetasid Maksu- ja Tolliamet haldusosakonna juhataja Tauno Krull, Bolt direktor Riina Einberg, TransferWise kontorite juht Euroopa regioonis Ann Anton ja Nordeconi kommunikatsioonijuht Mirjam Mikkin.

Arutelu juhtis Mainor Ülemiste juhatuse esimees Margus Nõlvak, kes oli ühtlasi kogu konverentsi moderaator.

Konverents sündis koostööd organisatsiooniga WE Hub (Workplace Evolutionaries Estonia MTÜ)

Vaata meeleolukat konverentsigaleriid. Fotod tegi Raul Mee.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474