Suur galerii konverentsilt Workplace Happiness

07. novembril toimus Tallinna Loomaaia Keskkonnahariduskeskuses konverents Workplace Hapiness. Investeering töökohta mõistlik või mõttetu. Konverentsil oli esinejaid Eestist, Soomest, Suurbritanniast ja Saksamaalt.

Konverentsi moderaator Mainor Ülemiste juhatuse esimees Margus Nõlvak  Foto: Raul Mee, fotograaf

Konverentsil räägiti, kuidas juhtida töötajaid muutuste poole, eri põlvkondade ootustest töökeskkonnale, akustika olulisusest töökohal, tulevikutehnoloogiast ja muutustest, sealhulgas virtuaalsed töökohad ja paljust muust.

Esinesid Workspace Oy tegevjuht Sini Norta Soomest, maailma suurima kontorimööbli valmistaja Steecase müügidirektor Mickael Locoh, Elisa telekommiteenuste valdkonna juht Mailiis Ploomann, Itaalia arhitektuuri- ja disainibüroo Il Prisma Suurbritannia piirkonnajuht Gilberto Vizzini, akustikakonsultant Kaupo Kõrven, Tieto Eesti äriarendusjuht Heiti Mering ja Microsoft Eesti juht Mart Mäe.

Lisaks toimus vestlusring teemal „Kas töökoht on popp koht või töökoht“, kus mõtteid vahetasid Maksu- ja Tolliamet haldusosakonna juhataja Tauno Krull, Bolt direktor Riina Einberg, TransferWise kontorite juht Euroopa regioonis Ann Anton ja Nordeconi kommunikatsioonijuht Mirjam Mikkin.

Arutelu juhtis Mainor Ülemiste juhatuse esimees Margus Nõlvak, kes oli ühtlasi kogu konverentsi moderaator.

Konverents sündis koostööd organisatsiooniga WE Hub (Workplace Evolutionaries Estonia MTÜ)

Vaata meeleolukat konverentsigaleriid. Fotod tegi Raul Mee.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806