Autor: kinnisvarauudised.ee • 18. november 2019

LVM Kinnisvara avaldas maaklerite profiilid

Alates 18. novembrist on LVM Kinnisvarabüroo maaklerite kohta võimalik näha põhjalikku taustainfot alates kutsetunnistuse olemasolust lõpetades senise töö ja tagasisidega.
LVM Kinnisvara juhatuse liige Ingmar Saksing Kinnisvarauudiste konverentsil
Foto: Raul Mee, fotograaf

LVM Kinnisvara tegi oma kodulehel avalikuks informatsiooni maaklerite kutsetunnistuste, registreeringute, hariduse, keelteoskuste, tööpiirkondade, spetsialiseerumiste, aktiivsete kinnisvarapakkumiste, staažide, tehtud tehingute, klientide hinnangute ja klientide tagasiside kohta.

„Algatus, mis on osa ettevõtte strateegiast, muudab kinnisvaraturu läbipaistvamaks ja aitab seeläbi teha ka kinnisvaramüüjatel teadlikumaid otsuseid kinnisvaramaakleri valikul,“ teatab LVM Kinnisvara juhatuse liige Ingmar Saksing pressiteate vahendusel lisades, et kui kutse kohta on olnud klientidel infot leida võimalik varemgi, siis teisi andmeid näiteks tehtud tehingute, klientide tagasiside ja –hinnangute kohta pole siiani avaldatud.

LVM Kinnisvara on 1992. aastal asutatud kinnisvarafirma, kellel on esindused Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kuressaares.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474