Autor: kinnisvarauudised.ee • 29. november 2019

Fahle Pargi esimesed üürnikud kolivad sisse

Tartu maanteele endise tselluloositehase alale kerkiva Fahle Pargi esimene hoone on sealmaal, et üürnikud saavad hakata sisse kolima. Otsa teeb lahti ankurüürnik Postimees Grupp, kelle raadiojaamad – Kuku, MyHits ja Narodnoe Radio alustavad neil päevil eetrisseminekut juba Fahle Pargi uuest hoonest.
Siit läheb edaspidi eetrisse Raadio Kuku
Foto: Indrek Kingo

Fahle Pargi arendaja Fausto Capitali müügijuht Matis Merivee kinnitas Kinnisvarauudistele, et Fahle Pargi esimene hoone on tõepoolest valmimas ning Postimees Grupp toimetab hoogsalt seadmete ja tehnika häälestamise ning mööbli paigaldamisega. Esialgu kolivad sisse ainult kontserni raadiojaamad, lehetoimetus, Kanal2 ja teised osakonnad peavad veel veidi ootama.

„Fahle Pargi teised üüripinnad on aktiivses ehituses ning järgmised üürnikud kolivad hoonesse juba uue aasta esimestel kuudel. Uue aasta kevadel ja suvel avavad Fahles oma kontorid Stora Enso, Miele ametlik esindus, Finestmedia, Magnum, Spaces büroohotell, Töötukassa Karjäärikeskus, Reval Cafe ja Caffeine kohvikud ning seejärel veel mitmed teised bürood ja toidukohad,“ rääkis Merivee. Fahle Pargi I etapp valmib 2020 kevadel.

Tallinnasse ajaloolise Tselluloosi kvartali asemele kerkiv Fahle Park on uudse lähenemisega ärilinnak, kus kõiki ajaloolisi ja kaasaegseid büroohooneid ühendab galerii, mille klaaskatuse all hakkab asuma rikkaliku subtroopilise taimestikuga sisepark. Muinsuskaitsealuste hoonete ilu rõhutamiseks istutatakse parki madalaid bambusi, tsitruselisi, nagu mandariin, apelsin ja sidrun, ning teisi eksootilisi taimi. Liftide sise- ja ootealade seinapindadel hakkab kasvama elussammal rõhutamaks kvartali loodussõbralikkust.

Kõrvuti troopikataimede ja büroodega kolivad uusarendusse mitmed restoranid, meelelahutusasutused, spordiklubid ja mugavusteenuste pakkujad. Kvartali keskmesse rajatakse 1200-kohaline parkimismaja.

Vaata galeriist, kuidas edeneb Fahle Maja ja milline näeb hoone välja valmiskujul! Fotod: Indrek Kingo ja Fahle Park

Vaade koridori
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474