Autor: Kaspar Allik • 3. detsember 2019

EfTENi III Fond hakkab Apollo tütarettevõttele hoonet üürima

Leedus asuvale kinnistule tuleb üürnikuks Apollo kontserni kuuluv APL Fresh Food, kes haldab KFC frantsiisi, teatas EfTEN.
EfTEN Real Estate Fund III hakkab pinda üürima KFC restoranile
Foto: Andres Haabu

UAB "Saules Miestas" ehitab olemasolevale kinnistule aadressil Gumbinės 4, Šiauliai, Leedu Vabariik, eraldiseisva uue hoone, pindalaga ca 350 m², mis antakse tervikuna üürile KFC-le. Ehitustegevusega on plaanis alustada järgmise aasta juunis/juulis ning lõpetamine on kavandatud 2021. aasta teise kvartalisse.

APL Fresh Food UAB-ga sõlmitakse pikaajaline üürileping tähtajaga 10+10 aastat. Projekti maksumus on 600 tuhat eurot, lisandub käibemaks. Investeeringu puhastootlus ilma võimenduseta on hoone valmimise järgselt 10% aastas.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474