Autor: kinnisvarauudised.ee • 4. detsember 2019

1Partner laienes ka Leetu

Baltikumi suurimaks kinnisvarafirmaks kasvanud 1Partner laienes oktoobris Lätti ning omandas nüüd osaluse tuntud Leedu kinnisvarafirmas Centro Kubas Real Estate, mis tegutseb edasi 1Partneri nime all.
1Partner tegevjuht Martin Vahter ja 1Partner kinnisvara üks asutajatest ja partner Tanel Tarum

1Partner Kinnisvaragrupi kaasasutaja ja partneri Tanel Tarumi sõnul on ettevõte omandanud viimaste kuude jooksul osalused kolmes ettevõttes ning kasvanud Baltikumi juhtivaks kinnisvarafirmaks. “Laienemise peamine eesmärk on suurendada ettevõtte ärikinnisvara teenuste haaret ja võimekust,” kommenteeris Tarum.

“Centro Kubas Real Estate on Leedus 25 aastat edukat tegutsenud. Jätkame sama juhtkonna ja sissetöötanud meeskonnaga, aga juba Baltimaade-ülese suuna ja nimega,” lisas Tarum.

“Teistel kinnisvarabüroodel praegu sellist haaret pole ning see aitab meil eristuda ja kasvada. Juba praegu on käimas paar-kolm suuremat projekti, millega pakume teenuseid kõigis kolmes riigis korraga,” ütles 1Partneri asutaja.

1Partner Lithuania juhi Viktoras Račkovskise sõnul võtavad paljud rahvusvahelised kinnisvaraarendajad ja investorid Balti riike ühtse regioonina ning eeldavad, et neid teenindab kõigis riikides sama kinnisvaraettevõte. “Paljude rahvusvaheliste ettevõtete peakontorid on Leedus ning me saame neid siit hästi esindada kõigis kolmes Balti riigis. Samuti tekib võimalus läbi 1Partner grupi koguda ja analüüsida väärtuslikku turuinformatsiooni kolmes riigis korraga,” lisas Račkovskis.

Lisaks Lätisse ja Leetu laienemisele suurendas 1Partner Kinnisvaragrupp osaluse Eestis seni Seven Real Estate nime kandnud ärikinnisvara nõustamise ettevõttes 50%-ni ning alates novembrist tegutseb ettevõte 1Partner Seven kaubamärgi all.

Praegu töötab 1Partner Läti kinnisvarabüroos 20, Leedus samuti 20 ning Eestis üle 70 inimese.

2004. aastal Eestis asutatud 1Partner gruppi kuulub kinnisvara hindamise ja müügiga tegelev 1Partner Kinnisvara, kinnisvara arendamisele ja investeeringute nõustamisele suunatud 1Partner Advisory, ehitusfirma 1Partner Ehitus ning hoonete haldamisega tegelev 1Partner Haldus. 1Partner Kinnisvaragrupi 2018. aasta käive oli 7,3 miljonit eurot.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474