Autor: kinnisvarauudised.ee • 5. detsember 2019

Kellest saab Aasta kinnisvaramaakler?

Reedel, 6. detsembril kuulutab Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda välja Aasta Maakleri tiitli saaja. Vaata lõppvooru pääsenud kandidaate, kelle hulgast said koja liikmed oma valiku teha kuni 4. novembrini. Reeglite kohaselt ei tohtinud viimases voorus hääletada oma firma töötaja poolt.
2018. sai Aasta kinnisvaramaakleri auhinna Reelika Tammemäe-Kadak
Foto: Tiit Mõtus

Aasta kinnisvaramaakler 2019 kandidaadid on:

JANELY BUHT (Marmel Kinnisvara); KRISTINA KOLK (Center Kinnisvara); ANATOLI AMBROZI (Ambrozi Kinnisvara); EGLE SELGE (Skanton Kinnisvara); KATI KIPPASTO (LAAM Kinnisvara); KAIDO KALJUSTE (Pindi Kinnisvara); KAIRI UMMUS (Epicenter Kinnisvara); RUTH ANDRESEN (1Partner Kinnisvara); ÜLLE MAINSOO (Lahe Kinnisvara); JANIS RIMITSANS (Domus Kinnisvara). Kõigi nominentide kohta leiab tutvustused maaklerite koja kodulehelt.

Võitja kuulutatakse välja 6. detsembril toimuval EKMK aastalõpupeol. Aasta Kinnisvaramaakleri tiitlit antakse välja juba aastast 2003. Möödunud aastal pälvis auväärse nimetuse Reelika Tammemäe-Kadak CKE Kinnisvarast. Mullune võitja kinnitas Kinnisvarauudistele, et head maaklerit osatakse hinnata ning hoida nagu head juuksurit, perearsti või mõnd muud oma ala spetsialisti, keda võib aeg-ajalt vaja minna ja ta avaldas heameelt, et kinnisvaramaakleri amet on jõudnud kutseõppesse.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474