Kellest saab Aasta kinnisvaramaakler?

Reedel, 6. detsembril kuulutab Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda välja Aasta Maakleri tiitli saaja. Vaata lõppvooru pääsenud kandidaate, kelle hulgast said koja liikmed oma valiku teha kuni 4. novembrini. Reeglite kohaselt ei tohtinud viimases voorus hääletada oma firma töötaja poolt.

2018. sai Aasta kinnisvaramaakleri auhinna Reelika Tammemäe-Kadak  Foto: Tiit Mõtus

Aasta kinnisvaramaakler 2019 kandidaadid on:

JANELY BUHT (Marmel Kinnisvara); KRISTINA KOLK (Center Kinnisvara); ANATOLI AMBROZI (Ambrozi Kinnisvara); EGLE SELGE (Skanton Kinnisvara); KATI KIPPASTO (LAAM Kinnisvara); KAIDO KALJUSTE (Pindi Kinnisvara); KAIRI UMMUS (Epicenter Kinnisvara); RUTH ANDRESEN (1Partner Kinnisvara); ÜLLE MAINSOO (Lahe Kinnisvara); JANIS RIMITSANS (Domus Kinnisvara). Kõigi nominentide kohta leiab tutvustused maaklerite koja kodulehelt.

Võitja kuulutatakse välja 6. detsembril toimuval EKMK aastalõpupeol. Aasta Kinnisvaramaakleri tiitlit antakse välja juba aastast 2003. Möödunud aastal pälvis auväärse nimetuse Reelika Tammemäe-Kadak CKE Kinnisvarast. Mullune võitja kinnitas Kinnisvarauudistele, et head maaklerit osatakse hinnata ning hoida nagu head juuksurit, perearsti või mõnd muud oma ala spetsialisti, keda võib aeg-ajalt vaja minna ja ta avaldas heameelt, et kinnisvaramaakleri amet on jõudnud kutseõppesse.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806